Mesajul zilei de azi,  Vineri, 16.11.2018

Mesajul zilei de azi,  Vineri, 16.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”În 1910 o serie de analize microscopice intensive au dezvăluit că informaţiile ereditare, ce se transmit de la o generaţie la alta, sunt conţinute în cromozomi – structuri filiforme care devin vizibile în celulă chiar înainte ca aceasta să se dividă în două celule „fiică”. Cromozomii sunt incorporaţi în cea mai mare organelă a celulelor-fiică – în nucleu. Atunci când oamenii de ştiinţă au izolat nucleul ei au analizat cromozomii şi au descoperit că elementele ereditare se compun, esenţialmente, din numai două feluri de molecule: proteine şi ADN.
Cumva, maşinăria producătoare de proteine a vieţii era încâlcită în structura şi funcţia acestor molecule de cromozomi.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Ieri, Joi 15.11.2018, în drumul spre grădinița celui mic, am făcut un pic de slalom printre mașinile din trafic. Și un conducător auto cu un BMW 4 x 4 s-a supărat enorm pe mine pentru că l-am depășit și a făcut tot posibilul să vină după mine. Viteză, semnale puternice cu farurile, tot tacâmul. Și l-am lăsat să mă ajungă din urmă și a oprit în dreptul meu. Îți imaginezi, Omule Bun, că stăteam amândoi pe loc, ținând o coadă imensă în spatele nostru, doar ca el să își poată arunca frustrările spre mine. Sper din toată inima ca tu să trăiești altfel decît exprimându-ți frustrările în stânga și în dreapta.

Mulțumesc și sunt recunsocător tuturor celor care își controlează frustrările sau le transformă în avantaje cu care să cucerească vârfurile pe care și le-au stabilit în viață.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”De fapt, ori de câte ori îi folosim sau îi manipulăm pe alții să ne satisfacă nevoile de fapt noi îi atacăm, pentru că le atacăm adevărata identitate cristică văzându-i sub forma unui eu ce întărește eul din noi. Atacul e întotdeauna ură și trebuie să ne lase, de aceea, cu sentimentul vinovăției.
Iată, acestea sunt cele trei moduri în care eul întărește vinovăția, deși ne spune că face altceva. Din acest motiv Cursul descrie relațiile speciale ca fiind sediul vinovăției.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Lucrurile nu sunt pentru noi ceea ce sunt în realitate, ci numai ceea ce ni se par a fi. Așa se explică mărturiile contradictorii făcute de persoane de cea mai mare bună credință.

*

Crezându-te stăpân pe gândul tău sfârșești prin chiar a fi.

*

Orice gândire, bună sau rea, se concretizează, se materializează, devine o realitate, dacă este din domeniul posibilităților.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.