Mesajul zilei de azi, Miercuri, 14.11.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 14.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Fără nicio îndoială că descoperirile din domeniul epigeneticii au rămas în urma descoperirilor din genetică. De la sfârşitul anilor 1940 biologii s-au ocupat de izolarea ADN-ului din nucleul celulei pentru a studia mecanismele genetice. În acest proces au extras nucleul din celule, i-au străpuns membrana înconjurătoare şi au îndepărtat conţinutul cromozomial – format pe jumătate din ADN şi pe jumătate din proteine regulatoare. În zelul lor de a studia ADN-ul cei mai mulţi oameni de ştiinţă au aruncat proteinele – ceea ce, după cum ştim acum, este echivalent cu a arunca bebeluşul odată cu apa de baie. Specialiştii în epigenetică aduc bebeluşul înapoi, studiind proteinele din cromozomi – proteine care se dovedesc a juca un rol la fel de crucial pentru ereditate, ca şi ADN-ul.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Atunci când ești nervos, agitat sau stresat oprește-te din ceea ce faci și fă următorul exercițiu de respirație: pe toată durata procesului repetă-ți în gând că te calmezi și te liniștești imediat; inspiră pe nas adânc, lent și calm, până când îți umpli complet (sau aproape complet) plămânii cu aer. Apoi expiră la fel de calm și de lent aerul pe gură, cu gura întredeschisă. Fii atent la fiecare inspirație și la fiecare expirație. Mintea ta să fie acolo. Repetă de 6 ori inspirația și de 6 ori expirația.
Mulțumesc și sunt recunoscător celor care aplică zi de zi ceea ce învață din cărțile de spiritualitate, la cursuri sau sub orice altă formă. Căci doar practicând zilnic putem ajunge la starea cea mai potrivită vieții.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Al treilea mod în care specialitatea maschează ura – și vinovăția în locul iubirii – se aplică atât în cazul urii speciale cât și în cel al iubirii speciale. Ori de câte ori îi folosim pe alții ca mijloace de a ne satisface propriile nevoi nu vedem ce sunt cu adevărat: nu vedem Cristosul din ei. Nu ne interesează decât cum să îi manipulăm ca să ne satisfacă nevoile. Nu ne uităm să vedem lumina ce răzbate din ei; ne uităm să vedem doar anumita formă de întuneric care va corespunde anumitei forme de întuneric din noi.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Exemplu: cu cât vrem mai mult să dormim, să ne amintim un nume, să nu râdem, să evităm un obstacol, având gândul că nu vom putea, cu atât mai mult ne fuge din minte numele, nu ne putem stăpâni râsul sau dăm drept în obstacol.
Prin urmare, cea dintâi calitate a omului nu e voința, ci imaginația. Și de aceea este o mare greșeală să se recomande educația voinței, când cea care trebuie făcută de fapt este educația imaginației.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.