Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 17.11.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 17.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”În cromozom ADN-ul formează nucleul iar proteinele acoperă ADN-ul, ca o mânecă. Atunci când genele sunt acoperite informaţia lor nu poate fi „citită”. Imaginaţi-vă că braţul vostru descoperit este o bucată de ADN care reprezintă gena ce conţine codul pentru ochi albaştri. În nucleu acest fir de ADN este acoperit cu proteine regulatoare legate, care acoperă această genă pentru ochi albaştri ca mâneca unei cămăşi, făcând-o imposibil de citit. Şi cum dăm la o parte mâneca aceasta? Este nevoie de un semnal din mediu care să impulsioneze proteina „mânecă” să-şi schimbe forma, adică să
se desprindă de dubla spirală a ADN-ului şi să permită citirea genei. Odată ce ADN-ul este dezvelit, celula face o copie a genei expuse.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Omule bun, ai auzit de premoniție? Sunt convins că ai auzit! Hai să îți spun o noutate: premoniția este inexistentă, lipsește în realitate! Conform DEX (Dicționarul Explicativ al limbii române) premoniția este fenomenul de presimțire a unor fapte viitoare, în general fără motivare rațională.
Și mai jos am să-și dovedesc afirmația mea.

În data de 15.11.2018 am ajuns acasă și am parcat mașina în alt loc decât cel obișnuit deoarece locul obișnuit de parcare era ocupat. Noul loc de parcare mi-a permis doar ca mașina să fie un sfert pe carosabil și trei sferturi pe trotuar. După ce locul meu de parcare s-a eliberat, din 30 în 30 de minute priveam cu frică pe geam și-mi ziceam că ar trebui să mut mașina pe locul meu obișnuit de parcare. Din comoditate am lăsat-o acolo unde era. Ce crezi că s-a întâmplat? Exact!  Un șofer mai puțin atent a trecut cu mașina lui pe lângă a mea și a zgâriat-o din față până în spate, pe toată lungimea!

Deci, combinația frică + gând cu credință în frică a condus la acest rezultat. Se poate spune că am avut o premoniție, că am simțit că se va întâmpla asta? NU, în realitate eu am fost cel care a generat acest eveniment!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor fi atenți la toate combinațiile frică + gând + credință. O viață liniștită, calmă, lipsită de stres va fi posibilă doar atunci când vei reuși să transformi această combinație în combinația credință + gând + iubire.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Există în text un fragment important intitulat ”Cele două tablouri”, în care se descrie diferența dintre tabloul eului și tabloul Spiritului Sfânt.
Tabloul eului e iubirea specială: un tablou al vinovăției, suferinței și al morții, în final. Nu e însă tabloul pe care am vrea să îl vedem pentru că – repet – dacă am ști cu adevărat de ce e în stare eul nu i-am acorda nici o atenție.”
Kenneth Wapnick – ”Intorducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Suntem ceea ce ne putem face singuri, nu ceea ce soarta ne-a făcut.

*

Cine pleacă în viață cu ideea că va reuși în mod fatal reușește, fiindcă face ceea ce trebuie ca să reușească.
Dacă n-are să treacă decât pe lângă un singur prilej, chiar dacă acest prilej ar avea doar un singur fir de păr, îl va prinde de acest unic fir de păr. Mai mult, va face, inconștient sau nu, să s enască prilejurile favorabile.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.