Mesajul zilei de azi, Duminică, 18.11.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 18.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Supremaţia mediului. Noua ştiinţă ne dezvăluie că informaţia care controlează sistemele biologice începe cu Semnalele din Mediu – care, la rândul lor, controlează legarea Proteinelor Regulatoare la ADN. Proteinele Regulatoare dirijează activitatea genelor. Funcţiile ADN-ului, ARN-ului şi ale Proteinelor sunt aceleaşi, ca şi cele descrise în graficul cu Supremaţia ADN-ului. Notă: fluxul de informaţie nu mai este unidirecţional.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Tu, Omule Bun, faci parte dintr-un mediu. Și ca să ai o viață minunată trebuie să interacționezi în mod potrivit cu mediul. Mediul din jurul tău este format din natură și oameni. Cu natura este simplu. Cu oamenii cum crezi că este?

Unul dintre tiparele mentale cele mai puternice este următorul: cu oamenii este cel mai greu de lucrat. Eu vin acuma și îți spun: atât cu oamenii cât și cu natura este la fel de simplu de lucrat. Dar pentru asta trebuie să înveți și să aplici Legile.

Mulțumesc acum și sunt recunoscător tuturor celor care au decis să învețe și să aplice Legile, pentru că doar așa vom putea forma o comunitate care să acționeze în sensul creșterii și evoluției fiecăruia dintre noi!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Așa că eul își înrămează tabloul într-o ramă foarte frumos ornată ce sclipește de diamante, rubine și tot felul de nestemate. Suntem seduși de ramă sau de sentimentele aparent bune pe care urmează să ni le aducă specialitatea și nu recunoaștem darul care ni se face de fapt: darul vinovăției și al morții.
Doar când ne apropiem de ramă și o privim cu adevărat ne dăm seama că diamantele nu sunt decât lacrimi și că rubinele sunt picături de sânge. Iată la ce se rezumă eul! Fragmentul este izbitor. Pe de altă parte, tabloul Spiritului Sfânt e cu totul diferit. Rama Spiritului Sfânt e foarte precară și cade, dând la iveală adevăratul dar: iubirea lui Dumnezeu!”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Acela care, dimpotrivă, se îndoiește mereu n-ajunge niciodată la nimic. Poate să înoate într-un ocean de oportunități, nu le va vedea și nu va fi în stare să apuce niciuna. Iar împrejurările pe care le va provoca el vor fi toate împotriva intereselor lui. Deci nu învinuiți soarta, învinuiți-vă pe voi.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.