Mesajul zilei de azi, Luni, 19.11.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 19.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”În anii 1960 Howard Temin a contrazis Dogma Centrală cu experimente care dezvăluiau că ARN-ul ar putea să meargă şi în sens contrar fluxului prevăzut de informaţie şi să rescrie ADN-ul. La început luat în râs pentru „erezia” lui, ulterior Temin a câştigat premiul Nobel pentru descrierea transcriptazei inverse – mecanismul molecular prin care ARN-ul poate rescrie codul genetic. Acum, transcriptaza inversă este faimoasă, ea fiind folosită de ARN-ul virusului SIDA pentru a rechiziţiona ADN-ul celulei infectate.”
Bruce Lipton ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Duminică dimineața (18.11.2018) am intrat într-un sistem tip MLM minunat. Persoana care m-a introdus a postat pe grupul de pe facebook un mesaj de bun venit cu un îndemn către membrii grupului. În decurs de 24 de ore am primit peste 30 de mesaje de bun venit, felicitări și susținere. Simt că fac parte, într-adevăr, dintr-un grup cu oameni speciali.

Îți recomand și ție, Omule Bun, să cauți în jurul tău oameni speciali care să te însoțească pe Cale. Alături de care să fii. Cu care să împărtășești aceleași vise, scopuri și obiective. Cu care să înveți ce ai de făcut pentru a-ți asigura un viitor luminos!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care reușesc să treacă de negativismul fiecărei zile, transformându-l în pozitivismul cu care să-și conducă familia, prietenii și comunitatea pe drumul vieții liniștite, fără stres și fără boală!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Există apoi o altă calitate deosebit de importantă prin care se poate testa dacă suntem implicați într-o relație specială sau într-o relație sfântă: atitudinea noastră față de alții. Dacă suntem implicați într-o relație specială relația respectivă va fi o relație exclusivă. Nu va fi loc de alții. Odată ce recunoști cum funcționează eul motivul este evident.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Trebuie considerat întotdeauna ușor de făcut ceea ce ai de făcut, bineînțeles dacă lucrul este posibil. Lucrând în această stare de spirit nu vei cheltui din puterile tale decât ceea ce este strict necesar; dacă însă ai socoti lucrul ca fiind foarte greu de făcut vei cheltui de zece, de douăzeci de ori mai multă energie decât trebuie, adică o vei risipi.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.