Mesajul zilei de Sâmbătă, 04.08.2018

Mesajul zilei de Sâmbătă, 04.08.2018
 
Gândul pozitiv zilei
 

”Mă rog, asta a fost adevărat, până la prima oră pe care am avut-o împreună. Înainte de sosirea mea, studenţii schimbaseră trei profesori de histologie/biologie celulară. Primul îi lăsase baltă pe studenţi şi părăsise insula, cu trei săptămâni înainte de sfârşitul semestrului, din cauza unor chestiuni personale. În timp scurt, facultatea a găsit un înlocuitor corespunzător, care a încercat să refacă situaţia; din păcate, a abandonat şi el după trei săptămâni, deoarece s-a îmbolnăvit. În cele două săptămâni dinaintea venirii mele venise un profesor din facultate care preda altceva, dar care le citise capitole dintr-un manual. Era clar că asta îi plictisea de moarte pe studenţi însă facultatea respecta o directivă conform căreia trebuia să asigure un anumit număr de ore de prelegere pentru cursul respectiv. Pentru ca absolvenţii facultăţii să poată practica în State ei trebuie să îndeplinească cerinţele academice stabilite de membrii comisiilor de examinare americane.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Astăzi îți rămân recunoscător pentru aducerea la îndeplinire a ceea ce am decis ieri. Este timpul să trec, și din acest punct de vedere, la punerea în aplicare a deciziilor mele. Destul cu amânatul, plângerea de milă și reamintirea pasajelor din trecut.
Sunt recunoscător pentru energia pe care mi-o trimiți ca să merg mai departe. Spre Mine, cel care știu că trebuie să fiu ca să îmi ating scopurile, obiectivele și misiunea!
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”La acest nivel secund, așadar, iluziile corespund percepțiilor greșite ale eului; de pildă, faptul că vede un act de agresiune în loc să vadă un strigăt după iubire, păcat în loc de greșeală.
Ținând cont de aceste lucruri să ne începem prezentarea celor trei sisteme de gândire ale Cursului.

Vom începe cu primul, care este de fapt și singurul, fiind descris la începutul textului ca starea cristică sau dumnezeiască a Unei Minți. E un sistem de gândire care nu are nimic de a face cu lumea aceasta.
Voi vorbi acum pe scurt despre el, după care îl vom lăsa deoarece nu constituie preocuparea principală a Cursului.
Constituie într-adevăr temelia lui dar dar nu e locul unde trebuie să se lucreze.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Când știm să o practicăm în mod conștient mai întâi evităm a provoca altora autosugestii ale căror urmări pot fi dezastruoase și apoi provocăm în mod conștient altele bune, care aduc bolnavilor sănătatea fizică, și pe cea morală nevrozaților, rătăciților, victimelor inconștiente ale unor sugestii mai vechi și în același timp ămpiongem pe calea cea bună sufletele care aveau tendința să-și piardă controlul.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.