Mesajul zilei de Vineri, 03.08.2018

Mesajul zilei de Vineri, 03.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
 

”În ciuda tuturor diferenţelor, studenţii aveau în comun două caracteristici. Una – că toţi eşuaseră în procesul de selecţie foarte competitiv, care completa numărul limitat de locuri de la facultăţile de medicină din America. A doua – cu toţii erau „aspiranţi” chitiţi să devină doctori; nu aveau de gând să permită să le fie negată ocazia de a-şi dovedi calificările. Cei mai mulţi îşi cheltuiseră economiile de o viaţă, sau se angajaseră cu contract, ca să plătească taxele de şcolarizare şi costurile suplimentare, asociate cu viaţa în străinătate. Mulţi se treziseră complet singuri, pentru prima oară în viaţa lor,
după ce îşi lăsaseră în urmă familiile, prietenii şi pe cei dragi. Suportau cele mai intolerabile condiţii de trai în campusul universitar. însă, cu toate neajunsurile şi cu soarta împotriva lor, niciodată nu fuseseră împiedicaţi în drumul lor spre cariera medicală.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Doamne, te rog dă-mi puterea de a permite în mintea mea oamenilor să fie așa cum își doresc ei, în relațiile lor cu mine, cu alții și cu cei din jurul lor. Să fiu calm și liniștit fără să judec ce îmi arată ei mie. Fără să judec ce cuvinte îmi adresează. Și fără să judec tonul pe care mi se adresează.
Să îi iubesc mereu. Pentru că doar astfel pot fi modelul pe care ei, la un moment dat, s-ar putea decide să îl urmeze. Altfel, ce model sunt eu pentru ei?

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”La primul nivel, de exemplu, lumea și trupul sunt considerate iluzii făcute de eu, simbolizând astfel separarea de Dumnezeu. Nivelul al doilea corespunde lumii în care credem că suntem, nivel la care lumea și mintea sunt considerate neutre, putând servi unuia din două scopuri. Pentru eul minții greșite, sunt instrumente menite să consolideze separarea. Pentru mintea corectă, sunt mijloacele didactice ale Spiritului Sfânt, prin care îi învățăm lecțiile iertării.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Doamnelor și Domnilor, sugestia, sau mai bine zis autosugestia, este un subiect cu totul nou și în același timp vechi de când lumea.
Nou, fiindcă n-a fost încă bine studiat și deci este puțin cunoscut; dar este vechi fiindcă a apărut pe pământ odată cu omul. Într-adevăr, autosugestia este un instrument cu care ne naștem, un instrument, sau mai bine zis o putere incalculabilă, și care produce, după împrejurări, cele mai bune sau cele mai rele efecte.
Cunoașterea acestei puteri este necesară fiecăruia.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.