RĂUTATEA TA

Mesajul zilei de azi, Duminică, 09.12.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Acum, că am văzut maşinăria de asamblat proteine a celulei, am demitizat noţiunea că nucleul este creierul funcţionării celulei şi am recunoscut rolul esenţial pe care îl joacă mediul în funcţionarea celulei, suntem pe drumul cel bun, către ceea ce poate să dea un sens vieţii voastre şi să vă ajute să vedeţi moduri de a o schimba.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Am văzut ce înseamnă răutatea lui Dumnezeu. Hai să vedem acum ce înseamnă răutatea ta.

Majoritatea oamenilor reacționează atunci când mediul exterior îi provoacă. De exemplu, atunci când cineva se poartă urât cu tine ai și tu tendința de a-i răspunde cu aceeași monedă cel puțin, dacă nu mai tare, mai rău. Ca să-l doară și pe el cel puțin la fel de rău pe cât te-a durut pe tine. Pentru că te gândești: ”Da ce, eu sunt mai fraier?”
Ei, știi ceva? Prin această reacție vei obține 2 lucruri:
1. conflictul va crește și va crește și dorința celuilalt de a-ți face un alt rău, mai mare decât cel pe care i l-ai făcut tu când i-ai răspuns;
2. răspunsul tău pe tine te va durea și mai tare decât atunci când el te-a provocat.
OK, și atunci ce e de făcut? Simplu, lasă-l în pace și renunță! Oricum are cine să i-o dea înapoi, indiferent de ceea ce faci tu! Pentru că atunci când cineva îți face un rău, Dumnezeu (sau Universul, sau cum vrei tu să-i spui) va avea grijă să i-o dea înapoi, ca să-l atenționeze că greșește!
Mulțumesc și sunt recunoscător pentru orice renunțare de acest tip de care voi fi în stare în momentele în care cineva va dori să îmi facă vreun rău, sau mă va provoca!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Descrisă pe scurt, iertarea este alcătuită, așadar, din trei pași fundamentali. Primul e recunoașterea că problema nu se află în afară, pe ecran, ci în interior, în filmul meu. Primul pas spune că mânia mea nu se justifică, chiar dacă mânia îmi spune mereu că problema este în afara mea, este în tine, și că tu trebuie să te schimbi ca să nu trebuiască să mă schimb eu.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Iată o pildă despre cum trebuie vorbit bolnavului: ”Eu nici nu spun cuvinte de prisos, nici nu îngădui altuia să spună. Dumneata ești neurastenic; dar eu știu mai bine în ce-ți stă răul. Suferi mult (neurastenicilor le place să le spui că suferă mult), însă o să te vindecăm.”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.