Mesajul zilei de azi, Vineri, 12.10.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 12.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”E uşor de înţeles cum de controlul genetic a devenit o metaforă, văzând cum oamenii de ştiinţă se aruncă cu încântare din ce în ce mai mare să studieze mecanismele ADN-ului. Specialiştii în chimie organică au descoperit că celulele sunt compuse din patru tipuri de molecule foarte mari: polizaharide (zaharuri complexe), lipide (grăsimi), acizi nucleici (ADN/ARN) şi proteine. Cu toate că celula are nevoie de fiecare dintre cele patru tipuri moleculare, pentru organismele vii proteinele sunt componenta cea mai importantă. În principal, celulele noastre sunt un ansamblu de unităţi care produc proteine. Astfel, un mod de a ne percepe propriul organism de trilioane de celule este să-1 vedem ca pe o maşină de făcut proteine – deşi, după cum ştiţi, cred că suntem ceva mai mult decât nişte maşini!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Există un timp special anume al schimbării noastre? Putem spune că cel mai potrivit moment pentru schimbarea noastră este în data de…, la ora de…, în condițiile… ?
Nu! Și zic Nu pentru că noi ne schimbăm în fiecare secundă! Corpul nostru se modifică mereu, încontinuu, tot timpul. Mintea noastră – la fel! Sufletul nostru – la fel!
Deci, în concluzie, fiecare moment în care decidem să ne schimbăm este benefic viitorului nostru și este la fel de potrivit ca oricare altul!
Astăzi vreau să mulțumesc și să rămân recunoscător oamenilor care decid să facă totul pentru a se  schimba în cea mai bună variantă a lor înșiși! Pentru un viitor minunat!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Imediat după aceea Adam și Eva aud glasul lui Dumnezeu, care îi caută, și încep să se teamă de ce la va face dacă îi prinde. așa că se ascund printre tufe, să nu îi vadă. Vedem aici legătura dintre credința în păcatul că t epoți separa de Dumnezeu și sentimentul vinovăției că l-ai comis, urmat de frica de ce o să se întâmple când ne prinde Dumnezeu și ne pedepsește.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Revin la exemplele anunțate: tânărul M… de 11 ani, domiciliat în Troyes, era, noaptea chiar și ziua, victimă acelor mici accidente ale primei copilării; mai era și cleptoman și mincinos. După cererea mamei lui i-am făcut sugestie. Chiar după prima ședință copilul nu a mai avut accidente ziua, dar noaptea tot nu se putea abține. Încetul cu încetul, după câteva luni, s-a vindecat de slăbiciunea lui fizică iar până în 6 luni nici nu mai fura, nici nu mai mințea.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.