Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 13.10.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 13.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Pare simplu, dar nu e aşa. De exemplu, pentru ca organismul nostru să funcţioneze e nevoie de peste 100.000 de tipuri diferite de proteine. Să privim mai îndeaproape şi să vedem cum sunt asamblate cele peste 100.000 de proteine din celulele noastre. Fiecare proteină este un şir linear de molecule de aminoacizi, care seamănă cu şiragurile de mărgele pe care le poartă copiii. Fiecare mărgică reprezintă una dintre cele douăzeci de molecule de aminoacid pe care le folosesc celulele. Deşi îmi place analogia cu mărgelele, pentru că toată lumea le cunoaşte, ea nu este exactă, întrucât fiecare aminoacid are o formă uşor diferită. Astfel, ca să fim foarte precişi, ar trebui să vă gândiţi la un şirag de mărgele care au fost puţin deformate din fabricaţie.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Fă în fiecare zi câte puțin, căci este imposibil să faci totul dintr-o dată! De aceea și Universul lasă o perioadă de timp să curgă între momentul în care îți formulezi dorința/visul și momentul în care ea/el se îndeplinește! Așa că ceea ce faci azi se va adăuga la cea ce faci mâine, și așa mai departe, până la atingerea finalului gândit de la început.
Mulțumesc și sunt recunoscător oamenilor care iau lucrurile cu pași mici, dar siguri, și relațiile umane le privesc prin prisma reușitei zilnice.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”E interesant că atunci când Dumnezeu îl ia la întrebări pe Adam el își proiectează vinovăția asupra Evei, spunând:”Nu eu sunt vinovat, Eva m-a pus!”. (Mereu femeia este cea care o pățește). Iar Dumnezeu se uită la Eva, care face același lucru spunând: ”Nu eu sunt de vină. Nu da vina pe mine, ci pe șarpe!”. Putem vedea aici ce anume facem ca să ne apărăm de frica și de vinovăția noastră: ne proiectăm vinovăția asupra altuia.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Fratele acestui copil, băiat de 18 ani, purta o grozavă ură unui alt frate de-al său. Beat fiind, cu greu își putea stăpâni o furioasă poftă de a-și înjunghia fratele. Simțea că într-o zi tot va face crima și că apoi va plânge cu disperare pe cadavrul victimei sale. I-am făcut și acestuia sugestie, cu rezultat într-adevăr minunat: vindecat de la prima ședință. Ura a dispărut făcând loc unui sentiment de bunăvoință și chiar de prietenie. L-am urmărit multă vreme și am constatat că vindecarea a fost definitivă.”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.