Mesajul zilei de azi, Duminică, 14.10.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 14.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Şi, ca să fim încă şi mai exacţi, ar trebui să mai ştiţi că şiragul de aminoacizi care formează „coloana vertebrală” a proteinelor celulelor este mult mai maleabil decât un şirag propriu zis, care se rupe dacă îl îndoi prea mult. Structura şi comportamentul aminoacizilor legaţi în coloanele vertebrale ale proteinelor seamănă mai bine cu acelea ale coloanei vertebrale a unui şarpe. Şira spinării la şarpe, formată dintr-un mare număr de subunităţi legate – vertebrele – îi permite şarpelui să se contorsioneze într-o mare varietate de forme, de la „ghem” Ia „băţ”.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
”Aventura începe!” În cazul în care vezi viața ca pe o aventură atunci asta este ceea ce vei primi. Ai grijă la modul în care te poziționezi de la început, pentru că acea poziționare va fi coloana vertebrală pe care Universul va construi scheletul tău mai târziu! Iar scheletul tău comunică și cu al meu!
Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor oamenilor buni care știu de la început cum să se poziționeze față de ceea ce vor să primească.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Dacă mai rețineți ce am spus mai înainte, vinovăția cere întotdeauna pedeapsă. Eul cere ca Adam și Eva să fie pdepsiți pentru păcatul comis așa că atunci când îi prinde Dumnezeu îi pedepsește condamnându-i la o viață plină de durere și de suferință, din clipa nașterii până la sfârșitul pe care îl reprezintă moartea. În încheierea acestei zile o să vă arăt cum desface Isus întregul proces. În orice caz, acest capitol din Geneză rezumă foarte bine sgtructura eului în totalitate: relația dintre păcat, vinovăție și frică.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Când prin sugestie se pot obține aceste rezultate n-ar fi oare util, aș spune chiar absolut necesar, a o adopta și a o introduce în școlile de corecție? Sunt convins că prin sugestii aplicate zilnic copiilor vicioși mai mult de 50% ar putea fi aduși pe calea bună. Nu s-ar face oare un mare serviciu societății înapoindu-i-se sănătoși membrii atinși de putreziciune morală?”
Emil Coue – ”Autougestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.