Mesajul zilei de azi, Luni, 15.10.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 15.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”Coloanele vertebrale ale unor molecule de proteine sunt atât de lungi, încât au nevoie de ajutorul unor proteine speciale, numite chaperone, care ajută la procesul de împăturire. Proteinele care nu sunt împăturite corect (ca la oamenii care au defecte la coloană) nu pot să funcţioneze la parametri optimi. Celula marchează astfel de proteine aberante pentru a fi distruse; aminoacizii din coloanele lor vertebrale sunt dezasamblaţi şi reciclaţi, pentru sintetizarea de noi proteine.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
În situația în care, Omule Bun, treci printr-o perioadă în care în fața ta imaginea viitorului tău este o învălmășeală formată din dune de nisip, apele oceanului, vapoare, cămile și te mai miri ce altceva, îți recomand să le iei pe rând. Împarte imaginea în componente mai simple: o imagine cu dunele de nisip și cămile, alta cu apele oceanului și vapoare, alta cu te mai miri ce, etc. Și apoi, în funcție de cea care simți tu că este cea mai importantă pentru tine, ia-le pe rând și vezi ce se află în spatele fiecăreia dintre ele. Rezolvă-le separat. Și apoi pune din nou totul împreună. Căci totul se leagă, pentru ca tu să obții ce este cel mai potrivit pentru tine în viață. Este suficient să vrei!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Eul se apără de vinovăție în primul rând prin atacarea altora. Iată ce pare să facă mânia noastră: de fiecare dată când ne supărăm urmărim să justificăm proiectarea vinovăției noastre asupra altora.
Este extrem de important să recunoaștem cât de mult investește lumea – și fiecare dintre noi ca părtași la lume – în justificarea faptului că ne-am supărat, pentru că toți avem nevoie de un dușman.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Poate mi se va spune că răspândirea sugestiei ar fi periculoasă fiindcă ar putea fi întrebuințată cu același succes și pentru rău. Argumentul este slab căci s-ar putea avea grijă de-a se încredința practicarea sugestiei unor persoane bine alese, iar fiindcă aceia care vor să facă rău nu așteaptă autorizația nimănui.
Dar, admițând că sugestia prezintă oarecare primejdie aș întreba care este lucrul pe care îl întrebuințăm fără primejdie? Este oare aburul? Este explozibilul? Este trenul, corabia, electricitatea, automobilul, aeroplanul? Sau otrăvurile din farmacie unde o clipă de neatenție la cântărire poate ucide mii de bolnavi?”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.