Mesajul zilei de azi, Vineri, 10.08.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 10.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
 

”Am explicat că, în eleganţa ei, natura foloseşte principii de operare foarte simple. Le-am promis că, în loc să aibă de memorat date şi cifre, aveau să înţeleagă multe despre celule, pentru că urma să le prezint principii simple, bazate pe alte principii simple. M-am oferit să ţin prelegeri suplimentare, seara – lucru care avea să-i obosească, după zilele şi aşa lungi şi pline de prelegeri şi laboratoare. După micul meu discurs motivaţional, studenţii erau entuziasmaţi. La sfârşit, au ţâşnit din clasă, scoţând flăcări pe nări şi hotărâţi să nu se lase bătuţi de sistem.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Îți mulțumesc și sunt recunoscător pentru conștientizarea că trebuie să fac lucrurile în cel mai bun mod cu putință, onorându-mi cuvintele și alegerile. Și onorând persoanele cu care intru zilnic în conversații. Și evitând să mă gândesc la cele care sunt absente.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

Cursul a venit așadar în forma în care a venit pentru a corecta greșelile pe care le-a introdus creștinismul. Pe tot parcursul Cursului, mai ales în primele capitole ale textului, se fac numeroase trimiteri biblice (peste 800), multe dintre ele fiind reinterpretate. Părțile introductive ale capitolelor 3 și 6 conțin fragmente foarte vii despre răstignire, în care Isus lămurește lucrurile, explicând ce s-a greșit în felul în care i s-a înțeles răstignirea. Isus explică de ce a fost greșit înțeleasă răstignirea și cum s-a ajuns să se elaboreze un întreg sistem de gândire din această greșeală.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Să așezăm pe pământ o scândură de 10 metri lungime și 25 de cm lățime. Este neîndoielnic faptul că oricine ar fi în stare să meargă pe ea de la un capăt până la celălalt fără să pună piciorul alături. Să schimbăm condițiile experienței, așezând această scândură la înălțimea turnurilor unei catedrale și nu mai este nimeni în stare să înainteze măcar un metru pe acest îngust drum. Acela care ar încerca ar începe să tremure după doi pași, cu tot efortul de voință ce l-ar face, și ar cădea cu siguranță. De ce nu cazi când este pe pământ și de ce cazi cînd este sus? Numai pentru că în primul caz îți închipui că este ușor să mergi până la capătul scândurii, iar în al doilea îți închipui că nu vei putea.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.