Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 11.08.2018

 Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 11.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”După ce studenţii au plecat, mi-am dat seama de absurditatea angajamentului pe care mi-1 luasem. Ştiam că un număr semnificativ dintre ei erau cu adevărat necalificaţi pentru a urma cursurile facultăţii de medicină. Alţii erau studenţi capabili, dar provenind din medii care nu îi pregătiseră pentru această provocare. Îmi era teamă că idila mea de pe insulă avea să degenereze într-o ciondăneală academică, frenetică şi care să-mi ocupe tot timpul, sfârşind cu eşecul lor ca studenţi şi al meu ca profesor.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei


Sunt recunoscător pentru gândurile noi și frumoase față de anumite persoane cărora până acum le-am transmis semnale de luptă. Sunt recunoscător că am reușit să depășesc asta. Căci totul trebuie să se manifeste frumos în viețile noastre. Și noi suntem primii datori să ducem lucrurile acolo. Poate că frumusețea noastră va fi refuzată de către o parte dintre ceilalți. Fiecare percepe în funcție de propriile tipare mentale. Când știi că ai făcut tot ce depindea de tine pentru a transmite frumusețe ești liniștit și împăcat. Și ce se întâmplă la celălalt contează mai puțin pentru tine. Ar trebui să conteze pentru celălalt!


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Explicațiile lui Isus nu sunt tradițional-creștine, deși principiile lor sunt creștine în sensul în care a dorit să le afirme inițial. 
Iată de ce forma Cursului este o formă creștină; iată de ce ne spune Isus, de câteva ori în text, să îl iertăm. 
Lucrul acesta este valabil indiferent dacă ești creștin, evreu sau ateu. În lumea aceasta nu există cineva care. la un nivel sau altul, conștient sau inconștient, să nu își fi făcut un dușman din Isus. Avem de a face cu același motiv pentru care oamenii își fac un dușman din Cursul lui. Isus amenință chiar temelia pe care stă sistemul eului. Repet, înainte de a putea trece dincolo de ce a fost creștinismul, trebuie să iertăm creștinismul mai întâi. Încă o dată, lucrul acesta va fi în perfectă concordanță cu principiile Cursului.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Dacă tinichigiii, tâmplarii pot face asemenea lucruri este pentru că își închipuie că pot. Cred că pot. 
Amețeala n-are altă pricină decât imaginea ce ne-o facem că vom cădea; această imagine se transformă imediat în act, cu tot efortul nostru de voință, și cu atât mai repede cu cât efortul este mai mare.
Să ne gândim la o persoană care suferă de insomnie:  dacă nu face efortul să doarmă va sta liniștită în pat; dacă însă vrea să doarmă, cu cât efortul îi va fi mai mare cu atât va fi mai agitată.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!


Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.