Mesajul zilei de azi, Duminică, 12.08.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 12.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 

”Am început să mă gândesc la postul meu din Wisconsin, şi, dintr-o dată, munca de acolo începu să mi se pară uşoară. La Wisconsin predasem numai opt prelegeri din cele aproximativ cincizeci care compuneau cursul de histologie/biologie celulară. Întregul curs era împărţit între cinci membri ai Catedrei de anatomie. Desigur, eu răspundeam de materialul pentru toate prelegerile pentru că eram implicat în orele de laborator aferente. Trebuia să fiu la dispoziţie şi să răspund la orice întrebări ale studenţilor, legate de curs. Însă a şti un material, şi a ţine o prelegere despre materialul respectiv nu sunt unul şi acelaşi lucru!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Astăzi am vizionat un film. Un film despre eroi. Despre eroi reali, care salvează vieți de la înec din mările și oceanele învolburate. Prin ceea ce au ei de oferit omenirii. Și sunt recunoscător pentru că înțeleg ce simt cei care au salvarea în sânge. Și sunt recunoscător pentru că din ce în ce mai mulți oameni realizează că au nevoie să fie salvați. De cine? De ei înșiși! Și au început să-și caute salvatorii.
Mulțumesc, Doamne!
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Practic, pentru toți care îl citesc, terminologia creștină a Cursului a constituit și constituie o piedică. E o piedică evidentă pentru cei educați în religia iudaică pentru că înveți, ca iudeu, destul de devreme că ”Isus” este un cuvânt negativ. E o piedică pentru cei mai mulți creștini deoarece forma creștinismului exprimată în Curs diferă de creștinismul cunoscut de ei. Pentru un ateu există, evident, alte probleme. Repet, nu exită cineva care să nu întâmpine dificultăți cu Cursul de miracole din cauza formei pe care o are. De aceea, forma creștină a Cursului este intenționată. Faptul cu Isus nu ține secret că e autorul Cursului nu este nici el întîmplător. Scopul urmărit este acela de a ajuta lumea să-l ierte și să își ierte ei interpretările greșite.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Cine nu știe că pe măsură ce te chinui să îți amintești un nume cu cât te chinui mai mult cu atât mai mult îți fuge din minte și de îndată ce zici cu încredere ”Lasă, o să-mi revină!” într-adevăr îți revine, fără vreun efort.
Aceia care merg cu bicicleta să se gândească la primele lor încercări: un drum lung înaintea lor și ei încordați pe bicicletă, stăpâniți de teama eșecului. Deodată, în depărare, un obstacol: un pietroi. Toate eforturile de a-l evita sunt zadarnice, deși atât în dreapta pietoriului cât și în stânga lui este suficient spațiu.
Cui nu i s-a întâmplat să fie apucat de un râs nebun, adică de acel râs care izbucnește cu atât mai violent cu cât este mai mare efortul de a-l stăpâni!”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.

 

Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.