Mesajul zilei de azi, Miercuri, 28.11.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 28.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Acum ştim că acordajul fin influenţat de mediu, pe care l-am descris mai sus, poate fi transmis de la o generaţie la alta. Un studiu de referinţă – publicat de Universitatea Duke, în ediţia din 1 august 2003 a revistei Biologie moleculară şi celulară – a descoperit că un mediu mai bogat poate chiar să anuleze mutaţiile genetice la şoareci. În acest studiu savanţii au studiat efectul suplimentelor alimentare asupra femelelor însărcinate care aveau gena anormală „agouti”. Şoarecii agouti au blana galbenă şi sunt extrem de obezi, ceea ce îi face să fie predispuşi la boli cardiovasculare, la diabet şi la cancer.”
Bruce Lipton – ”Bilogia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Când te focusezi pe ceva, când te concentrezi, cel mai bine este să fii relaxat. Concentrarea (sau focusarea) alături de îndârjire te va conduce cu siguranță la rezultate mai slabe decât cele pe care le preconizezi. Focusarea (concentrarea) este bine să fie pe proces, adică pe cât de bine faci treaba respectivă, cât de bine reușești să respecți termenele pe care ți le stabilești. În rest, latura umană trebuie să fie relaxată, să te păstrezi calm și, mai ales, detașat de proces.
Mulțumesc și sunt recunoscător celor care reușeșsc acest lucru deoarece atitudinea lor de pace, calm și liniște va impacta pozitiv pe oricine se află în imediata lor apropiere. Iar rezultatele comune ale grupului vor fi mult superioare!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Există în Cursul de miracole un pasaj frumos în care Isus spune că ne-a păstrat toate gândurile de iubire și le-a purificat de toate greșelile. Tot ce are nevoie de la noi, ca să ne facă din ele o realitate, e să acceptăm că așa este.
Cu toate acestea, nu o putem face atâta timp cât ținem cu dinții de vinovăție. Voi vorbi acum despre modul perfect pe care ni-l oferă Spiritul Sfânt de a ne desprinde de tosată vinovăția.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Încrederea este tot atât de necesară celui care sugestionează cât și celui care vrea să fie sugestionat. Această încredere, această credință, conduce la rezultatele care nu s-au putut obține prin toate mijloacele încercate.
*
Nimeni nu ne poate da sugestii atât de puternice pe cât ne putem da singuri.
*
Împotriva părerii generale, adevărul este că sugestia, sau autosugestia, pot vindeca leziuni organice.”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.