Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 24.11.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 24.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Gândiţi-vă la tiparul mirei, ca fiind tiparul codificat de o anumită genă – să spunem, gena pentru ochi căprui. Rotiţele şi butoanele televizorului pot face o ajustare fină a mirei – puteţi să o stingeţi sau să o aprindeţi, precum şi să modelaţi o serie de caracteristici, inclusiv culoarea, nuanţa, contrastul, luminozitatea, marginile verticale şi orizontale. Prin ajustarea butoanelor, puteţi modifica modul în care tiparul apare pe ecran, fără a modifica efectiv tiparul original care este transmis. Tocmai acesta este şi rolul proteinelor regulatoare. Studiile despre sinteza proteinelor ne dezvăluie că „butoanele” epigenetice pot să creeze 2.000 sau chiar mai multe variaţii de proteine după aceeaşi schiţă a genei. [Bray 2003; Schmuker, et al, 2000].”
Bruce Lipton -”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Omule Bun, astăzi vin să te întreb următoarele:
ți-ai setat locul în care vrei să ajungi?
L-ai ales?
Știi exact care este?
Cum îl vezi în imaginația ta?
Ce crezi că ai de făcut ca să ajungi acolo?
Cum îți imaginezi călătoria ta până la acest loc?
Ce te faci dacă pe drumul către acest loc îți dai seama că ai greșit?
Crezi că ai greșit?
Cum te poți asigura că locul ales este cel corect, care ți se potrivește cel mai bine?
Indiferent ce vei face de acum încolo, îți mulțumesc și îți sunt recunoscător ție și celor care au răspunsurile deja cunoscute la întrebările de mai sus. De ce sunt recunoscător? Pentru că aceste răspunsuri ne vor ajuta pe toți să ne dăm seama ce trebuie să facem pentru a trăi liniștiți, bogați și sănătoși împreună! Ești cu mine acum, Omule Bun? Ești cu noi?
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”O relație sfântă înseamnă că iubind o anumită persoană nu excluzi pe altcineva, că nu se face pe socoteala altcuiva. Iubirea specială se va face întotdeauna pe socoteala altcuiva. Va fi întotdeauna o iubire bazată pe comparație, în care anumiți oameni sunt comparați cu alții, unii fiind considerați necorespunzători iar alții acceptabili. Iubirea în lumea aceasta nu e așa. Recunoști, pur și simplu, că ți s-au dat și că ai ales anumiți oameni ca să poți învăța și preda anumite lecții, dar nu îi consideri mai buni sau mai răi decât pe alții. Repet, așa poți să recunoști dacă o relație este specială și nu sfântă – uitându-te în ce măsură îi exclude pe alții.”
Kenneth Wapnick – ”Intriducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Bolile fizice, împotriva părerii admise, se vindecă de obicei mult mai ușor decât suferințele morale.
*
Buffon zicea: ”Stilul este omul”. Noi zicem: ”Omul este ceea ce gândește”. Frica de nereușită îl face, aproape fără excepție, să nu reușească; după cum gândul succesului îl duce la succes, fiindcă va putea învinge piedicile.”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.