Mesajul zilei de azi, Vineri, 23.11.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 23.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Să prezentăm o analogie care, să sperăm, va face mai clară legătura dintre mecanismele epigenetice şi cele genetice. Sunteţi suficient de în vârstă ca să vă amintiţi de zilele când programul la televizor se întrerupea după miezul nopţii? După ce programul normal se oprea pe ecran apărea o miră. Cele mai multe astfel de mire arătau ca un fel de tablă în care arunci cu săgeţi, cu un ochi în mijloc, ca în ilustraţiile de mai sus.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Indiferent cât de multă sau cât de puțină experiență spirituală ai vreau să îți spun că oamenii din această lume se împart în 2 (două) categorii:
1. oameni care vor veni alături de tine;
2. oameni care vor refuza să vină alături de tine.
Și orice vei face, oricât de bine pregătit vei fi și oricât de multe rezultate miraculoase vei avea întotdeauna vor exista oameni care vor refuza să se alăture ție. Datoria ta față de tine este să te pregătești ca lumea pentru ceea ce vrei să atingi în viață. De exemplu, să zicem că vrei să urci pe Everest. Foarte bine: antrenează-te ca să reziști fizic, fă-ți rost de banii pentru călătorie și adună în jurul tău oameni care vor același lucru ca și tine. Și apoi mergi mai departe cu ei. Pe ceilalți lasă-i în pace, caci ei au drumul lor, cunoscut sau necunoscut de ei. Apoi du-te și cucerește-ți Everestul!
Mulțumesc și sunt recunoscător celor care își aleg cu grijă grupurile din care fac parte și alături de care vor să parcurgă mai departe viața lor astfel încât să rămână sănătoși, bogați și fericiți!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Nu înseamnă că trebuie să te simți vinovat dacă ai o relație mai profundă cu unii decât cu alții. Există exemple foarte clare ale acestui lucru în Evanghelii, din care reiese că Isus era mai apropiat de anumiți discipoli decât de alții și era mai apropiat de discipoli decât de alți adepți ai săi. Nu înseamnă că i-a iubit pe alții mai puțin; înseamnă doar că expresia iubirii a fost mai intimă și mai profundă cu unii decât cu alții.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”Toată arta vrăjitorilor se reduce la autosugestie; oricare le-ar fi procedeul, cuvintele, descântecele, gesturile, pregătirile teatrale, ei n-au alt scop decât să provoace autosugestia de vindecare.
*
Orice boală nu-i simplă ci dublă (afară doar dacă nu-i exclusiv morală). Într-adevăr, peste orice boală fizică se grevează și una morală. Dacă dăm aceleia fizice coeficientul 1 cea morală poate să aibă coeficientul 1, 2, 3, 10, 20, 50 sau chiar 100 și mai mult. Dar partea morală a bolii poate dispărea dintr-o dată și dacă avea un coeficient mare, de exemplu 100, cum cel al suferinței fizice este 1 nu mai rămâne decât acest 1 și astfel iată cum din suferința totală nu mai rămâne decât o sutime și aceasta se numește minune deși, după cum vedem, n-are nimic miraculos.”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.