Mesajul zilei de azi, Joi, 22.11.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 22.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Noul flux de informaţie din sistemele biologice, mai sofisticat, începe cu un semnal din mediu, apoi merge la o proteină regulatoare şi abia apoi ajunge la ADN, ARN şi la rezultatul final – o proteină. De asemenea, epigenetica a mai clarificat şi existenţa a două mecanisme prin care organismele transmit informaţii ereditare. Aceste două mecanisme oferă oamenilor de ştiinţă un mod de a studia atât contribuţia naturii (genele), cât şi contribuţia educaţiei (mecanismele epigenetice) la comportamentul omenesc.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Am fost aseară, după mulți ani, la un spectacol de operă. Și am văzut foarte multe persoane îmbrăcate în blugi, cu teniși în picioare și cu pulovăre de toate culorile. Și vreau să îți spun că înainte de 1990 toată lumea care venea la teatru sau la operă era îmbrăcată în costum-bărbații și în rochii lungi-femeile.
Și m-am întrebat: unde este respectul față de actul culturii? O clădire cu o istorie de peste 100 de ani, actori care muncesc pe brânci ca să ofere publicului spectacole de calitate și spiritele autorilor capodoperelor montate pe scenă merită mai mult decât o pereche de teniși, niște blugi și un pulovăr!
Mulțumesc și sunt recunoscător celor care știu, și dacă nu știu sunt dispuși să învețe, să se onoreze pe ei înșiși și tot ceea ce reprezintă cultură în spațiul pe care îl populează!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Nu înseamnă că  îi iubim pe toți la fel, un lucru imposibil în lumea aceasta. Înseamnă doar că sursa iubirii este aceeași, că iubirea însăși e aceeași, deși mijloacele de expresie pot fi diferite. Îmi voi ”iubi” părinții ”mai mult” decât voi iubi părinții oricui din sala aceasta – nu calitativ, ci cantitativ. Iubirea va fi aceeași în esență dar se va exprima, firește, altfel. Nu înseamnă că iubindu-i pe părinții mei îi iubesc pe ai tăi mai puțin sau că părinții mei sunt mai buni decât ai tăi. Nu înseamnă decât că i-am ales pe aceștia pentru că voi învăța iertarea din relația cu ei, un lucru ce îmi permite să-mi aduc aminte de Iubirea lui Dumnezeu.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Sunt persoane care după ce s-au îngrijit toată viața fără folos așteaptă de la sugestie să îi vindece instantaneu. Este o socoteală prea puțin înțeleaptă. Nu trebuie cerut sugestiei decât ceea ce poate da, adică o îmbunătățire progresivă, care puțin câte puțin se va transforma în vindecare, dacă aceasta este posibilă.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.