Mesajul zilei de azi, Miercuri, 21.11.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 21.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Ca rezultat, activitatea genei este „controlată” de prezenţa sau de absenţa proteinelor acoperitoare, care, la rândul lor, sunt controlate de semnale din mediu. Povestea controlului epigenetic este povestea modului în care semnalele din mediu controlează activitatea genelor. Este clar că graficul cu Supremaţia ADNului, pe care l-am descris mai devreme, este demodat. Acum, schema revizuită a fluxului de informaţie ar trebui numită „Supremaţia mediului”.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Lucrezi la birou. În fiecare zi este așa cum te gândești. Azi ai reușit să te gândești că totul este fain. Și, dintr-o dată, fără vreo explicație logică, răspunzi la apelul telefonului mobil și te trezești că vorbești cu o persoană care îți mută perspectiva din roz în negru!
În orimul rând, de ce ai permis să ți se mute perspectiva? Tu ești cel care a permis asta și nu persoana de la celălalt capăt al convorbirii telefonice!
În al doilea rând, revino-ți, recalibrează-te și echilibrează-te. În fond, ceea ce ai primit este doar o informație! Ce te-ai șampanizat în halul ăsta?
În al treilea rând, pregătește-te pentru următoarele clipe. Fii bucuros mereu, cu zîmbetul pe buze. Spune-ți că orice va veni tu vei primi cu bucurie vestea!
Mulțumesc și sunt recunoscător celor care își dau seama că pot stabili singuri gradul de bună dispoziție în care să se afle în fiecare moment al vieților lor. Și că pot face în așa fel încât, indiferent ce vine din mediul exterior, ei să se simtă bucuroși! Pentru ca și cei din jurul lor să se simtă bine!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Motivul pentru care oamenii devin geloși e sentimentul că nevoile lor speciale nu vor mai fi satisfăcute în felul în care au fost satisfăcute până atunci. Prin urmare, dacă mai iubești pe cineva pe lângă mine, o să capăt mai puțină iubire. Pentru eu iubirea este cantitativă.
Există doar o anumită cantitate de dat, așa că – dacă îl iubesc pe unul – nu pot să îl iubesc la fel de mult și pe altul. Pentru Spiritul Sfânt iubirea este calitativă și include toți oamenii.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Autosugestia conștientă făcută cu încredere, cu credință și cu statornicie se înfăptuiește matematic, bineînțeles dacă lucrul este posibil.
*
Dacă unele persoane nu obțin rezultate bune cu autosugestia este sau pentru că sunt lipsite de încredere sau pentru că o fac cu efort. Pentru o bună autosugestie este necesar să nu faci nici un efort. Efortul implică voință, iar voința paralizează autosugestia. Trebuie făcut apel numai și numai la imaginație.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.