Mesajul zilei de azi, Luni, 05.11.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 05.11.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”În retrospectivă, oamenii de ştiinţă ar fi trebuit să ştie că genele nu pot să asigure controlul vieţii noastre. Prin definiţie, creierul este organul care răspunde de controlarea şi coordonarea fiziologiei şi comportamentului unui organism. Dar, este oare nucleul cu adevăratcreierul celulei? Dacă presupunerea noastră că nucleul şi materialul său care conţine ADN reprezintă „creierul” celulei, atunci îndepărtarea nucleului celulei (procedură cunoscută sub numele de enucleaţie) ar trebui să ducă la moartea imediată a celulei.
Iar acum, să vedem marele experiment…
Maestre, te rog, tobele!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Să presupunem că subconștientul tău este ca și un lac. Orice eveniment care intră în contact cu tine prin simțurile tale, asemenea unei picături de apă care atinge suprafața lacului, lasă urme în subconștientul tău, asemenea undelor care se propagă pe distanțe foarte mari. Odată ce unda dispare din raza vizuală tu crezi că amprenta a dispărut. Însă ea este prezentă mereu în subconștient și va influența comportamentul tău, fără ca tu să conștientizezi de fiecare dată. Este un mecanism.
Astăzi vreau să mulțumesc și să fiu recunoscător tuturor celor care sunt atenți la modul în care preiau din mediul exterior informațiile, astfel încât în subconștientul lor să se depoziteze acele energii pozitive care îi transformă în cea mai bună formă de exprimare a lor.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Al doilea mod în care iubirea specială întărește vinovăția este ”sindromul mamei evreice”. Ce se întâmplă când această persoană care a venit să-mi satisfacă toate nevoile începe brusc să se schimbe și nu îmi mai satisface nevoile în chiar același fel în care o făcea la început? Ființele umane au calitatea nefericită de a se schimba și de a crește; nu stau fixe, după cum am vrea să stea. Înseamnă atunci că, pe măsură ce persoana respectivă începe să se schimbe (poate nemaiavând nevoie de mine în felul în care avea la început), capacul borcanului va începe să se desfacă. Nevoile mele speciale nu vor mai fi satisfăcute în forma cerută.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Mai bine să nu știi de ce nu-ți este bine și să-ți treacă, decât să știi și să nu-ți treacă.
*
Simplifică mereu și nu complica niciodată.
*
Stoicii țineau seama de puterea imaginației când în loc de ”nu vreau să sufăr” spuneau ”nu sufăr”. ”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.