Mesajul zilei de azi, Marți, 06.11.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 06.11.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Savantul trage celula noastră, care se tot împotriveşte, în sala microscopică de operaţie şi o leagă în chingi. Folosind un micromanipulator savantul ghidează o micropipetă de forma unui ac şi o poziţionează deasupra celulei. Printr-o mişcare îndemânatică cercetătorul nostru introduce micropipeta adânc în interiorul de citoplasmă al celulei. Prin aplicarea unei uşoare sucţiuni nucleul este extras în pipetă iar pipeta este retrasă din celulă. Celula noastră de sacrificiu zace cu „creierul”
sfâşiat, sub pipeta care s-a ghiftuit cu nucleul.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Așa că, în momentul în care interacționezi cu mediul exterior contează foarte mult ce fel de impresie îți face această interacțiune. Ce simți în interacțiunea respectivă. Pentru că ceea ce simți va lăsa să cadă, așa cum am scris și ieri, o picătură în oceanul subconștientului tău. Și în cazul în care simți ceva negativ, ghici ce va transmite picătura în subconștient? Și ghici ce se va ănregistra acolo?
Astăzi mulțumesc și sunt recunoscător tuturor oamenilor care au grijă la modul în care se poartă cu mediul exterior: oameni, plante, animale, fenomene ale naturii. Și care fac tot posibilul ca relația lor cu mediul exterior să fie plină de Lumină, pentru ca și ei, la rândul lor, să primească Lumină de la mediul exterior!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Pe măsură ce capacul se desface tot mai mult vinovăția mea începe să mă amenințe brusc, ieșind la suprafață și scăpând din borcan. Scăparea vinovăției din borcan ar însemna să conștientizez cât de groaznic cred că sunt în realitate, o experiență pe care voi face tot posibilul să o evit.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Nu putem avea decât o singură idee deodată în spirit; ideile se succed, nu se suprapun.
*
Nu impun nimic nimănui, ci numai ajut oamenii să facă ceea ce ar dori să facă, însă nu se socotesc în stare să reușească. Nu-i o luptă între ei și mine, ci o tovărășie. Eu le arăt cum să se servească de forța care este în ei.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.