Mesajul zilei de azi, Marți, 04.09.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 04.09.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 
”În capitalismul american Henry Ford a văzut avantajul tactic al diferenţierii eforturilor comune, astfel că 1-a folosit la crearea sistemului său de linie de asamblare pentru producţia de maşini. Înainte de Ford o mică echipă de muncitori policalifîcaţi aveau nevoie de una sau două săptămâni ca să facă un singur automobil. Ford şi-a organizat atelierul astfel încât fiecare muncitor să răspundă de o singură sarcină specializată. A aşezat un număr mare de astfel de muncitori diferenţiaţi pe un singur

rând – linia de asamblare – şi a trecut automobilul în curs de fabricare de la un specialist la altul. Eficienţa specializării sarcinilor i-a permis lui Ford să producă un automobil în 90 de minute, în loc de câteva săptămâni.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Discutam cu cineva despre oamenii ”treziți” din punct de vedere spiritual.
De obicei noi, oamenii, ne naștem, creștem și murim fără să ne ”trezim” spiritual. Mergem la biserici, secte, comunități în care respectăm doar regulile, fără să săpăm printre ele și să vedem ce se află în spatele lor. Cu alte cuvinte, reacționăm. Buuun, acum, acești noi, oamenii, din punct de vedere spiritual ne naștem de 2 feluri:
1. oamenii ”treziți” spiritual din naștere;
2. oameni simpli la naștere.
Cei din categoria a doua, oamenii simpli la naștere, au două posibilități:
2a. să studieze, să se întrebe și să acționeze, ceea ce le va aduce ”trezirea” spirituală;
2b. să își petreacă viața fără să se întrebe, fără să vrea să schimbe ceva la ei, doar reacționând.
Am cunoscut multe persoane care au participat la multe cursuri de spiritualitate, fără ca acest lucru să îi ajute să devină ”treziți” spiritual. Dar zilele acestea am cunoscut și o persoană ”trezită” spiritual din naștere: un calm aproape continuu, o liniște interioară aproape continuă, cuvinte puține, trăire pe baza simțurilor, emoțiilor și sentimentelor, un zâmbet aproape continuu, tonul vocii coborât, răbdare, conectare, fără judecarea persoanelor (adică fără bârfă), și altele! O minune de om, cu alte cuvinte!

De ce este important asta pentru tine, cititorule? 

Pentru că doar această stare ne poate conduce către vieți minunate! Și îți urez să reușești să ajungi și tu acolo!

Rugăciunea mea de azi merge către toți cei care vor să acționeze în loc să reacționeze: sunt recunoscător pentru fiecare om care alege Calea Trezirii! Pentru ca peste 2.000 de ani să ne aflăm în Lumea Creatorilor Minunățiilor!
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Deoarece credem că obiectul ultim al păcatului nostru este Dumnezeu, împotriva căruia am păcătuit separarea de El, vom crede că tot Dumnezeu este Cel Care ne va pedepsi. Când citiți Biblia și dați de toate pasajele acelea îngrozitoare despre mânia și răzbunarea lui Dumnezeu să știți că de aici provin. Nu au nimic de-a face cu Dumnezeu așa cum e, pentru că Dumnezeu e numai Iubire. Dar au de-a face cu proiecția vinovăției noastre asupra Lui. Nu Dumnezeu a fost Cel Care i-a izgonit din rai pe Adam și Eva. Adam și Eva s-au izgonit singuri din rai!”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Acestea fiind bine explicate operatorul roagă subiectul să ridice capul foarte tare și să închidă ochii, îi pune apoi pumnul drept în ceafă și palma stângă pe frunte și zice: ”Gândește: cad pe spate, cad pe spate, cad pe spate…” și adaugă, cu hotărâre în voce, ”într-adevăr cazi, cu siguranță cazi”. În același timp operatorul alunecă palma stângă de pe fruntea subiectului spre stânga acestuia pe deasupra urechii și și își retrage încet de tot, dar în mod continuu, pumnul de pe ceafa subiectului.
Se simte imediat cum subiectul face o mișcare înapoi, pe care o va stăpâni, sau va cădea pe spate. În primul caz să i se spună că a rezistat, că n-a gândit că va cădea, că i-a fost teamă că se va lovi. Experiența trebuie reîncepută pe un ton de comandă, pentru a sili subiectul să asculte, și repetată până la o reușită măcar în parte completă.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

Decizia îți aparține. 
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.