Mesajul zilei de azi, Miercuri, 05.09.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 05.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Din păcate, am „uitat” cu uşurinţă de cooperarea necesară pentru evoluţie atunci când Charles Darwin a venit cu propunerea unei teorii radical diferite despre apariţia vieţii. Cu o sută cincizeci de ani în urmă el a tras concluzia că organismele vii sunt prinse pe vecie într-o „luptă pentru existenţă”. Pentru Darwin lupta şi violenţa nu sunt doar o parte din natura animală (umană) ci chiar principalele „forţe” care stau în spatele evoluţiei, În ultimul capitol din ”The Origin of Species. ByMeans of
Natural Selection, Or, The Preservation of Favoured Races in the Struggle for Life”, Darwin scrie despre o inevitabilă „luptă pentru viaţă” – şi că evoluţia a fost condusă de „războiul naturii din foamete şi moarte”. Puneţi asta lângă noţiunea lui Darwin, că evoluţia se petrece la întâmplare şi că avem o lume pe care Tennyson o descrie poetic şi o caracterizează drept „roşie la dinţi şi la gheare” – o serie de bătălii aberante şi sângeroase pentru supravieţuire.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Ieri îți scriam, cititorule, despre ființele umane ”trezite”. Hai să trec, pe scurt, în revistă cele șapte manifestări de bază, în proporție de 90% din timp, după care recunoști cu ușurință o ființă trezită:
1. calmul – fără creșteri sau coborâri bruște de energie;
2. liniștea – în prezența ei te simți și tu liniștit;
3. vocea – folosește o voce pe un ton jos, la un volum coborât, aproape uniformă;
4. comunicarea – ca și comunicare verbală – folosește în general cuvinte puține, însoțite de o energie ridicată, vorbește rar, evită să intre în polemici verbale (în cazul în care ai o altă părere evită să susțină cu tărie punctul ei de vedere prin argumente), pentru ea este mai important să simtă decât să vorbească, evită să îți adreseze întrebări deoarece este prea puțin curioasă;
ca și comunicare non-verbală – face gesturi puține, mimică aproape aceeași, zâmbet aproape continuu, stă de cele mai multe ori cu fața către vorbitor, îl privește în ochi căci are prea puține de ascuns, grad ridicat de timiditate;
5. judecarea celorlalți – bârfește foarte rar, evită discuțiile despre alții, mai ales în lipsa lor;
6. răbdarea – așteaptă cu răbdare ca tu să realizezi singur pe ce lume trăiești;
7. conectarea – se conectează cu ceilalți mai degrabă prin simțuri decât prin cuvinte.
Rugăciunea mea de astăzi merge către tine, cititorule: sunt recunoscător pentru tot ceea ce vei face în sensul schimbării tale către un OM mai bun, astfel încât să contribui cu inteligența ta nativă la creșterea mediului din jurul tău (ființe și neființe).
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
”Odată ce credem că am păcătuit împotriva lui Dumnezeu – o convingere pe care o împărtășim cu toții – trebuie să credem și că Dumnezeu ne va pedepsi. Cursul pomenește patru obstacole în calea păcii, ultimul fiind frica de Dumnezeu. Firește, devenind temători la adresa lui Dumnezeu nu am făcut decât să preschimbăm Dumnezeul Iubirii într-un Dumnezeu al Fricii – un Dumnezeu al urii, al pedepsei și al răzbunării. E tocmai ce vrea eul. Odată ce avem sentimentul vinovăției, indiferent de unde credem că provine vinovăția, vom crede nu numai că suntem vinovați ci și că Dumnezeu o să ne nimicească. Așa că Dumnezeu, care e Tatăl nostru iubitor și singurul nostru Prieten, ne devine dușman. Și, pe deasupra, e de la sine înțeles că va fi ditamai dușmanul!”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”Operatorul să aibă grijă să se așeze în spatele subiectului cu un picior bine întins înapoi, ca să nu fie trântit de subiect în eventuala lui cădere.
A treia experiență. Subiectul stă în fața operatorului cu corpul drept, gleznele moi, picioarele unite și paralele. Operatorul îi pune mâinile pe tâmple, fără să apese, îl privește fix, la rădăcina nasului, fără să clipească și îi spune să gândească: ”voi cădea, cad, cad înspre înainte” și îi repetă sacadat cuvintele: ”Ai-să-cazi-înainte, ai-să-cazi-înainte, ai-să-cazi-înainte!”.
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

Decizia îți aparține. 
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!


 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.