Mesajul zilei de azi, Marți, 02.10.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 02.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”M-am convins în repetate rânduri de înţelepciunea sfatului lui Irv. Când le ofeream celulelor mele un mediu sănătos, ele se dezvoltau înfloritor; când mediul nu era chiar optim, celulelor le mergea prost Iar când modificam mediul, celulele „bolnave” îşi recăpătau vitalitatea.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
Uite o mică poveste despre cum suntem noi.
Doi oameni stau de vorbă. Hai să le zicem Omul nr. 1 și Omul nr. 2.
Omul nr. 1 zice la un moment dat:
– Omule nr. 2, mi-ar plăcea să faci cutare lucru pentru mine.
Omul nr. 2 se codește, se gândește, și pentru că ține la Omul nr. 1 este de acord și face acel lucru. În timp ce făcea acel lucru vine cineva din exterior și îl ceartă pe Omul nr. 2 că a făcut acel lucru pentru Omul nr. 1. Omul nr. 2 merge rapid la Omul nr. 1:
– Vezi, din cauza ta uite ce s-a întâmplat: am avut discuții cu altcineva! Ți-am spus eu că e greșit! Te rog să eviți să îmi mai ceri să fac lucruri pentru tine!
Cititorule, trebuie să te obișnuiești că ceea ce decizi tu să faci va aduce niște consecințe. Unele consecințe vor fi plăcute pentru tine, altele mai puțin plăcute. În cazul în care îți vin consecințe mai puțin plăcute atunci acestea vin datorită deciziei tale, nu a cuiva din exteriorul tău!
Astăzi mulțumesc și sunt recunoscător pentru toți acei oameni care conștientizează că ei sunt singurii responsabili pentru consecințele deciziilor lor. Și dacă vor consecințe plăcute atunci trebuie să fie atenți ce decizii iau și ce alegeri fac.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Într-un mod isteț eul stabilește atunci un ciclu de vinovăție și atac prin care, cu cât ne simțim mai cuprinși de vinovăție cu atât ne va fi mai mare nevoia de a o nega în noi și a o ataca în altul. Dar, cu cât îl atacăm mai tare pe acesta cu atât ne vom simți mai vinovați de ce am făcut pentru că – la un anumit nivel – vom recunoaște că l-am atacat nejustificat. Nu ne-ar face decât să ne simțim vinovați și așa cercul vicios s-ar repeta la nesfârșit.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”Dacă citesc această carte medici sau farmaciști să nu mă socotească dușmanul lor ci dimpotrivă, sunt prietenul lor cel mai bun. Mai întâi aș dori să văd introducându-se în programele facultăților de medicină studiul teoretic și practic al sugestiei, pentru cel mai mare folos al medicilor și bolnavilor; și apoi, cred că atunci când un bolnav se duce la medic acesta trebuie întotdeauna să îi dea o rețetă, chiar dacă nu ar fi nevoie. Bolnavul când se duce la medic se duce să îi fie prescrisă doctoria care să-l vindece. El nu știe că de cele mai multe ori îl vindecă igiena și regimul cărora el, bolnavul, le dă prea puțină importanță. Bolnavul vrea doctoria.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.