Mesajul zilei de azi, Miercuri, 03.10.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 03.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Dar cei mai mulţi dintre specialiştii în biologie celulară nu ştiau nimic despre această înţelepciune a tehnicilor de cultură a ţesuturilor. Iar după ce Watson şi Crick au dezvăluit codul genetic al ADN-ului, oamenii de ştiinţă n-au mai luat deloc în considerare influenţele de mediu. Chiar şi Charles Darwin, spre sfârşitul vieţii sale, a fost de acord că teoria sa evoluţionistă nu a minimalizat rolul mediului. [Darwin, F 1888]. Într-o scrisoare din 1876, către Moritz Wagner, Darwin scria: „După părerea mea, cea mai mare greşeală pe care am făcut-o a fost să nu acord suficientă greutate acţiunii directe a mediilor, adică alimentaţie, climă etc., independent de selecţia naturală… Când am scris Originea – şi vreo câţiva ani după aceea – nu prea am putut să găsesc dovezi clare ale acţiunii directe a mediului; acum însă, există foarte multe astfel de dovezi.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
M-am uitat pe facebook la câteva discuții pe teme diferite. Ar trebui să învățăm să avem discuții cu cei din jurul nostru fără să îi acuzăm, fără să le adresăm cuvinte care i-ar putea conduce în zona de a se simți jigniți și fără a-i cataloga (de exemplu ”ești lipsit de judecată”, ”ești ignorant”, ”ești depășit”, etc). În situația în care au păreri diferite sau chiar contrare, oamenii ar trebui să renunțe la acel subiect și să găsească altele, în care au aceleași păreri și astfel să conducă discuția spre lucruri pozitive.
Prin urmare, astăzi mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care își reconsideră felul în care discută cu ceilalți în sensul de a găsi subiecte a căror dezbatere să îi unească, în loc să îi despartă!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Nu iubirea pune în mișcare roata lumii ci acest ciclu de vinovăție și atac. Dacă cineva îți spune contrariul înseamnă că nu știe multe despre eu. Iubirea ține de lumea lui Dumnezeu și e posibil să se reflecte în lumea aceasta. În lumea aceasta însă, iubirea nu are loc.
Ce are loc e ciclul vinovăție-atac, o dinamică deosebit de prezentă în viețile noastre atât la nivel individual cât și la nivel colectiv.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”După părerea mea, dacă medicul prescrie bolnavului numai un regim fără medicament acesta va fi nemulțumit și își va zice că mai bine se ducea la alt doctor, ceea ce adeseori chiar o va face. Prin urmare, medicul face bine să dea totdeauna și rețetă, și pe cât se poate să nu prescrie din acele preparate care adeseori nu valorează decât prin reclama ce li se face, ci medicamente formulate și combinate de el, care inspiră bolnavului mult mai multă încredere decât hapurile ”X” sau prafurile pe care bolnavul și le poate procura singur fără rețetă și după indicațiile din reclame.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.