POSTURA CORPULUI TĂU – CE VREA EL DE LA TINE?

Mesajul zilei de azi, Joi, 20.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
”Iată un experiment uşor ca să vă arăt cum funcţionează membrana „sandviş”. Faceţi un sandviş cu pâine cu unt (deocamdată, fără măsline). Acest sandviş reprezintă o secţiune din membrana celulei. Acum turnaţi o linguriţă de vopsea colorată pe partea de sus a sandvişului. Aşa cum se arată mai jos, vopseaua se scurge prin pâine dar se opreşte când ajunge la unt pentru că substanţa uleioasă din mijlocul sandvişului reprezintă o barieră eficientă.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Foarte multe dintre efectele acțiunilor noastre se datorează posturii anatomice a corpului. Imaginează-ți un om care merge mereu aplecat de spate, încovoiat, cu privirea în jos, corpul dezlânat, neîngrijit. Ce fel de caracter crezi că are? Cum privește el viața? Cât de responsabil este el pentru ceea ce face?
Postura corectă a corpului este cu spatele drept, umerii ușor trași înapoi, bărbia ușor ridicată, fundul tras spre înapoi, pieptul ușor scos spre înainte. Cum îți dai seama că ai o postură corectă a corpului? Stai cu spatele la un perete vertical. Trebuie să ai cinci puncte de contact cu peretele: ceafa, umerii, fundul, gambele și călcâiele. Postura astfel obținută este postura corectă a corpului tău. Poart-o peste tot așa, dreaptă, cu bucurie.
Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor începe să aibă grijă de felul în care își mențin poziția corectă a corpului lor.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Prin urmare, al doilea pas e bunăvoința de a ne privi vinovăția și de a spune că noi am inventat-o, că vinovăția nu ne e dată de Dumnezeu ci rezultă din decizia noastră de a ne vedea așa cum nu ne-a creat Dumnezeu. Înseamnă să te vezi fiul vinovăției, nu al iubirii. Cursul de miracole subliniază foarte clar că datorită faptului că noi am făcut vinovăția nu noi suntem cei care o pot desface. Pentru a o desface avem nevoie de ajutor din afara eului. Acest ajutor e Spiritul Sfânt. Singura noastră opțiune este de a invita Spiritul Sfânt să corecteze sistemul de gândire al eului și să ia vinovăția de la noi. Acesta este pasul al treilea.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Lauda este un îndemn, dar nu când este nesocotită. Reproșul este și el un îndemn, dar prea mult repetat, paralizează. Eu întrebuințez fraze care să nu jignească, conținând reproșul în ele. Astfel nimeni nu se simte jignit, fiindcă înțelege că intenția mea este alta decât să îi imput ceva. Reproșurile și le face omul singur; făcute de altul, supără. Eu nu fac reproșuri, ci numai constat.”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.