PLATA PENTRU DUMNEZEU

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 19.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Când mi-am dat seama că membrana este caracteristică pentru toate formele de viaţă inteligentă, m-am concentrat să-i înţeleg structura şi funcţiile. Astfel, am ajuns la o delicatesă gastronomică (glumesc!), ca să ilustrez structura elementară a membranei. Delicatesa este formată dintr-un sandviş cu pâine cu unt. Ca să detaliez şi mai mult analogia, am mai adăugat şi nişte măsline. De fapt, sandvişul meu ,didactic’ are două feluri de măsline – unele umplute cu ardei kapia şi altele fără ardei. îi rog pe gurmanzi să nu mormăie. Când am scos acest sandviş in prelegerile mele, studenţii din public, care repetau cursul, m-au întrebat ce am făcut cu el!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

În ultimele zile a crescut numărul persoanelor care intră în contact cu mine și la începutul conversației îmi mărturisesc nevoia de ajutor. Apoi ajung să le spun că pentru a primi ajutor de la mine trebuie să mă plătească. Ei, din acel moment lucrurile se schimbă, în sensul că încep să dea înapoi.

Omule Bun, orice nevoie ai ea înseamnă o schimbare. Dumnezeu îți transmite oamenii și condițiile care te pot ajuta să faci cea mai potrivită schimbare. Să zicem, de exemplu, că vrei o haină nouă. Asta înseamnă o schimbare în viața ta. Și ca să ai haina nouă trebuie să mergi la cel care o vinde și să i- o plătești. Cu alte cuvinte, toate schimbările costă. Unele schimbări costă bani, altele costă timp, altele costă relații. Dar toate costă!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care realizează că este imposibil să primești ceva valoros fără să plătești, la schimb, ceva pentru valoarea pe care o primești! Tu îmi plătești mie, cu banii de la tine eu plătesc brutarului, cu banii de la tine brutarul plătește furnizorului de gaz, și uite așa lumea merge pe canalele potrivite!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Noi suntem cei care am făcut vinovăția, așa că înainte de a ne putea desprinde de ea trebuie să o privim, un lucru ce poate fi deosebit de dureros. Există două locuri anume care descriu acest proces și groaza cumplită pe care o implică: lecțiile cu numerele 170 și 196. De asemenea, ”Cele două lumi” din text vorbește despre groaza aparentă prin care trebuie să trecem și despre groaza confruntării cu această frică de Dumnezeu, ultimul obstacol în calea păcii, locul în care vinovăția noastră este îngropată cel mai adânc.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Este foarte ușor pentru părinți să facă să dispară defectele copiilor lor și să fie înlocuite cu calități.
Pentru aceasta trebuie să le repete noaptea când dorm, în șoaptă bine accentuată, tot ceea ce doresc de la copii. Părinții trebuie să considere aceasta ca o datorie față de copiii lor; este o hrană morală tot atât de necesară ca și hrana fizică, și după cum au grijă să le dea de mâncare…”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.