SCHIMBAREA – ELEFANTUL VIEȚII TALE

Mesajul zilei de azi, Luni, 17.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Deci, ce structură anume din celula procariotă o face „inteligentă”? Citoplasma procariotelor nu are niciun fel de organele aparente, care se găsesc la celulele mai avansate, eucariote – cum ar fi nucleul şi mitocondriile. Singura structură celulară organizată, care poate fi considerată un candidat la funcţia de creier al procariotei, este membrana sa celulară.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Orice schimbare vrei să faci ți se pare că este ca un elefant: mare, greoaie, înceată. Crezi că omit chestiile astea de fiecare dată când recomand cuiva o schimbare în viața lui/ei?

De fapt, adevărul este altul: schimbarea este mică, ușoară și rapidă. Da, știu, te gândești că am înnebunit scriind asta! Cum poate fi ușor să îți schimbi partenerul de viață? Sau cariera? Sau serviciul? Sau cunoștințele între care te învârți? Sau orice altceva cu care te-ai obișnuit timp de câțiva ani?

Omule Bun, ca să reușești orice în viață ai nevoie de doar 3 lucruri:
1. Credință;
2. Atitudine;
3. Răbdare.

Și când le ai pe toate trei atunci schimbarea este un ca un fulg, și vei fi bucuros în fiecare zi a schimbării tale!

Vrei să afli cum să faci schimbarea? Scrie-mi sau sună-mă! 
 

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care realizează importanța acestor 3 elemente în viața lor!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Nimeni nu își poate lăsa eul fără să se confrunte cu vinovăția și cu frica pe care le simte, pentru că eul nu este decât vinovăție și frică. Isus a spus în Evanghelie: ”Până nu vă luați crucea și nu îmi urmați nu puteți fi ucenicii mei.” Iată despre ce este vorba, a-ți lua crucea înseamnă a te confrunta cu vinovăția și frica proprii, trecând dincolo de eu. E imposibil să poți trece prin acest proces fără dificultăți și fără durere. Nu e voia lui Dumnezeu în ce ne privește; nu e decât voia noastră.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Să repeți de 20 de ori dimineața și seara: ”Din toate punctele de vedere, în fiecare zi sunt din ce în ce mai bine!”. Este un remediu unic pentru toată lumea și atât de simplu, atât de ușor! Chiar prea simplu, nu-i așa? Și totuși, nimic nu-i mai important decât aceasta: dacă ai gânduri de boală vei fi bolnav; dacă te gândești că vindecarea a început, a venit, ea se va produce.
Ceea ce operează schimbarea nu-i speranța, ci numai siguranța.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.