ALEGEREA ZILEI DE AZI

Mesajul zilei de azi, Duminică, 16.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”O bacterie nu saltă prin lumea ei, ca o bilă într-un joc de flipere. O bacterie dezvoltă şi ea procesele fiziologice elementare ale vieţii, la fel ca şi celulele mai complicate. O bacterie mănâncă, digeră, respiră, excretă deşeuri şi are chiar şi procese de prelucrare „neurologică”. Ea simte unde este mâncarea şi se poate propulsa către acel loc Tot aşa, bacteriile pot să recunoască toxinele şi prădătorii şi să folosească intenţionat manevre de eschivă, pentru a se salva. Cu alte cuvinte, procariotele dau dovadă de inteligenţă!”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Deci, Omule Bun, du-te la oglinda din baie, pune-ți mâinile pe marginea chiuvetei și privește-te în ochi. Întreabă-te:”Ești mulțumit de felul în care îți trăiești viața?”. Răspunde-ți sincer! Altfel va fi mai rău!

Dacă răspunsul este ”Nu!” începe schimarea acum. Știi exact ce trebuie să schimbi. Dacă nu știi, sună-mă și te voi ajuta să conștientizezi.

Dacă răspunsul este ”Da!” atunci schimbă-te ca să faci lucrurile mai bine data viitoare. Nu știi cum să faci asta? Sună-mă!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Dacă nu suntem atenți Cursul ne poate păcăli. La un nivel ne spune cât de simplu este; că suntem cu toții ”acasă în Dumnezeu, visând la exil”; că toate se vor face într-o clipă, dacă ne schimbăm doar modul de a gândi. Vedem aceste pasaje și uităm de toate celelalte care vorbesc de groaza pe care acest proces o va produce; de stările incomode, de împotrivirirle și conflictele prin care vom trece când vom începe să facem acești pași în confruntarea cu vinovăția pe casre o simțim.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Nu vreau să spun că voința nu-i o forță. Dimpotrivă, este o mare putere; dar ea se întoarce, mai întotdeauna, împotriva noastră. Trebuie să te pui în această stare de spirit:”Doresc cutare lucru și sunt pe cale de a-l obține” și dacă nu faci efort vei reuși.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.