IARNA DIN TINE

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 15.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Specialişti în biologie celulară au aflat despre uimitoarele capacităţi ale membranei celulare, studiind cele mai primitive organisme de pe această planetă – procariotele. Procariotele, printre care se numără bacteriile şi alţi microbi, sunt formate doar dintr-o membrană celulară care înconjoară o picătură de citoplasmă de consistenţa supei. Deşi procariotele reprezintă viaţa, în cea mai primitivă formă a sa, ele au un scop.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Cum ești în general – mohorât sau vesel? Dacă în general ești mohorât îți propun următorul exercițiu: imaginează-ți că în tine este iarnă. O iarnă minuată, plină cu zăpadă albă, cristalină, curată. Copiii abia așteaptă să mănânce micul dejun pentru ca apoi să iasă la săniuș, patinaj și schi. Să se bulgărească în iarna ta. Să se bucure de ea, împreună cu părinții lor. Visează la Moș Crăciun și zilnic își întreabă părinții ce le va aduce Moș Crăciun. Din tine, din iarna ta, din frumusețea ta. Cadourile tale! Pentru ei, copiii din tine. Care în fiecare seară stau și se uită pe geam după Moș Crăciun. Iar în lumina neoanelor de pe stradă zăpada galbenă sclipește prietenos. Și scărțâie sub pașii vizitatorilor ei nocturni. Bucurie pentru mulți, ai ajuns să fii o iarnă minunată!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care împărtășesc celor din jur bucuria lor interioară. Pentru ei și pentru comuniunea noastră ca suflete vibrante.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Iar .lucrul acesta nu îl putem spune până când ne uităm unul la altul și ne spunem: ”Nu ești ceea ce am făcut eu din tine. ești de fapt ceea ce a creat Dumnezeu.”
Există în curs câteva pasaje izbitoare care descriu cât de înspăimântător este acest pas. Una dintre părerile greșite pe care adesea și le fac cititorii Cursului de miracole, mai ales când îl văd pentru prima sau pentru a doua oară, e aceea că este destul de ușor.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Influența spiritului asupra trupului este o realitate; și voi adăuga că este desigur neasemuit mai mare decât se crede. Este imensă, incalculabilă. Câteodată o vedem pricinuind paralizii, care pot să fie trecătoare, dar care pot să și dureze toată viața, dacă împrejurări speciale nu vin să schimbe starea psihică a bolnavului.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.