DIN CE CAUZĂ TE DOARE SUFLETUL? – Episodul 4 și Soluția 4

Mesajul zilei de azi, Luni, 31.12.2018
 
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Însă celula nu ar putea să supravieţuiască dacă membrana ei ar fi echivalentul unui simplu sandviş cu pâine cu unt. Cele mai multe dintre substanţele nutritive ale celulei sunt formate din molecule polarizate şi încărcate, care nu ar putea să treacă peste formidabila barieră nepolarizată, de lipide. La fel, nici celula nu ar putea să-şi elimine reziduurile polarizate.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Deci, până acum am găsit 3 motive pentru care sufletul tău plânge:
1. îți creezi scenarii fără să verifici realitatea;
2. îți creezi așteptări;
3. judeci oamenii și îți creezi păreri despre ei fără să le cunoști realitatea vieții.

O doamnă care îmi urmărește postările scria că un alt motiv pentru care sufletul tău plânge este că te cunoști foarte puțin, insuficient. Adică ai impresia că poți face ceva foarte bine și după ce începi să îl faci îți dai seama că ai intrat într-o situație nasoală. Autocunoașterea insuficientă este, de fapt, rezultatul primelor 3 motive enumerate mai sus, în diverse combinații ale acestora. Voi scrie despre autocunoaștere într-un mesaj viitor.

Al patrulea motiv pentru care sufletul tău plânge este interpretarea realității în mod eronat. Realitatea este altceva decât clasificările minții tale. Mintea ta clasifică lucrurile, oamenii și fenomenele în funcție de anumite tipare mentale. Aceste tipare mentale sunt preluate, fără a fi puse la îndoială, de la părinți, educatori, profesori, rude, prieteni, grupuri de oameni. Și fiind preluate fără judecată ele vor conduce întotdeauna la alte rezultate decât cele preconizate, pe termen lung adică.

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care au credința care îi conduce la învățarea perceperii în mod corect a realității. Pentru cel mai bun viitor al lor și al nostru, comun!

Așa să fie!
Acum!

Vrei să înveți să interpretezi corect realitatea?
 
Îți stau la dispoziție printr-o conversație gratuită de 30 de minute.
 
Apelează-mă acum la 0753 639038!
 
 
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”În această situație nu voi continua să stau și să îți primesc atacul în mod pasiv. Voi face una din următoarele două, ambele posibilități reprezentând de fapt același lucru. O posibilitate este să mă vâr într-un colț, să încep să plâng șă să îți spun cât de groaznic te-ai purtat cu mine, cât de multă suferință mi-ai pricinuit, cât de nefericit mă simt și cât de răspunzător ar trebui să te simți de toate aceste lucruri.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”După aceste observații, îndemnuri și sfaturi domnul Coue îi roagă pe toți să se așeze comod și să închidă ochii, apoi le adresează micul discurs reprodus mai sus. În fine, spune ficeruia câte ceva relativ  la cazul li special.
Celui care a fost primul la rând: ”Dumneatale, Domnule, fie că durerile tale sunt artritice, fie că sunt de altă natură, îți spun că de astăzi înainte inconștientul dumneatale va face el ceea ce este nevoie ca aceste dureri să dispară cu încetul. Dispărând cauza durerile vor scădea puțin câte puțin, până când, în scurt timp, vor fi doar o amintire.” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.