DIN CE CAUZĂ TE DOARE SUFLETUL? – Episodul 3 și Soluția 3

Mesajul zilei de azi, Duminică, 30.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Ca să revenim la sandvişul nostru – fosfolipidele membranei sunt de forma unor acadele, care au un băţ în plus (a se vedea ilustraţia de mai sus). Partea rotundă a acadelei are sarcini polarizate între atomi; ea corespunde pâinii din sandvişul nostru. Cele două porţiuni ca nişte beţişoare ale acadelei sunt nepolarizate; ele corespund părţii de unt a sandvişului. Pentru că partea de „unt” a membranei este nepolarizati ea nu lasă atomii sau moleculele cu sarcini negative sau pozitive să treacă prin ea De fapt, această parte de lipide este un izolator electric – o trăsătură fantastică pentru o membrană proiectată să păzească molecula de invazia tuturor moleculelor din mediul ei.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Deci, până acum am găsit 2 motive pentru care sufletul tău plânge:
1. îți creezi scenarii;
2. îți creezi așteptări;

Astăzi voi scrie despre al treilea motiv pentru care sufletul tău plânge: judeci și îți creezi păreri. 
De exemplu, să zicem că mergi la cheful de Revelion 2018-2019. Acolo vei cunoaște persoane noi. Ele sunt îmbrăcate cu haine, femeile sunt machiate și fardate, și vorbesc într-un anumit fel. Au anumite forme de buze, ochi și nasuri. Dau din mâini într-un anumit fel. Râd mai tare sau mai încet. Vorbesc mai mult, mai puțin sau deloc. Și tu începi să îți faci păreri despre fiecare dintre ei, FĂRĂ SĂ ȘTII ce viață au avut, prin ce au trecut, ce tipare mentale au, etc. Te ghidezi doar după niște manifestări de moment și pe baza acestor manifestări începi să îi judeci: ăla e încrezut, aia e curvă, ăla e mincinos, aia e țărancă, ăla e prost, și așa mai departe. E ca și cum ai pune etichete pe fiecare, scrise pe bucăți de hârtie pe care le lipești apoi pe frunțile lor. Și de fiecare dată când faci asta sufletul tău se încarcă negativ, chiar dacă tu simți mai puțin asta!

Care este soluția? Soluția pentru a evita să te încarci singur negativ este să eviți să judeci oamenii. I-ai pe toți așa cum sunt, fără să începi să pui etichete și să compari oamenii între ei sau cu tine. Pur și simplu, primește de la ei ceea ce ei au de oferit, dacă au ceva de oferit.

În concluzie, mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care vor începe de mâine să scoată procesul de judecare a oamenilor din preocupările lor zilnice.

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Atunci intri tu și începi să bați câmpii la adresa mea acuzându-mă de tot felul de lucruri. La un anumit nivel, deoarece mă simt vinovat, voi crede că atacul tău asupra mea este justificat. Nu are nimic de-a face cu ce spui sau cu ce nu spui, cu adevărul sau neadevărul spuselor tale. Faptul că deja mă simt vinovat îmi va cere să cred că trebuie să fiu pedepsit și atacat. Tu intri și faci exact ce cred că trebuie să se întâmple. Două lucruri vor rezulta de aici: întâi, atacul tău asupra mea va întări toată vinovăția pe care o simt deja.
Doi, el va întări vinovăția pe care o simți deja și tu, pentru că m-ai ataca dacă nu te-ai simți deja vinovat. Atacul tău asupra mea va întări sentimentul tău de vinovăție.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

” ”Dumneata să urmezi mai departe tratamentul medical pentru diabet: sugestie îți fac cu plăcere dar fără să îți făgăduiesc vindecarea. totuși, am văzut cazuri și mai extraordinare. Sugestia făcând să scadă chair albumina din urină și apoi să dispară cu totul!” ”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.