DIN CE CAUZĂ TE DOARE SUFLETUL? – Episodul 2

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 29.12.2018
Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

Gândul pozitiv al zilei

”Pentru stabilitatea lor moleculele polarizate (de oţet) caută medii apoase, polarizate, pe când moleculele nepolarizate (uleiul de măsline) caută medii nepolarizate. Pentru moleculele de fosfolipide, care sunt formate din regiuni polarizate şi din regiuni nepolarizate de lipide, e greu să-şi caute stabilitatea. Porţiunea de fosfat a moleculei este motivată să caute apă, pe când porţiunea ei de lipidă detestă apa şi caută stabilitate, dizolvându-se în ulei.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei de azi

Ieri am scris că sufletul te doare pentru că tu ți-ai construit un scenariu despre ceva și viața a venit și ți-a arătat că este altfel decât scenariul pe care l-ai construit tu.

Un alt motiv pentru care te doare sufletul este că îți creezi așteptări.
De exemplu, ești invitat la o nuntă și te aștepți să fie foarte fain la  nuntă: tortul să fie așa cum îți imaginezi, mâncarea să fie așa cum îți place ție, muzica să fie din aia pe care dansezi de obicei, oamenii să se poarte toți frumos, etc. Și ajungi la intrarea în restaurant, te servește un chelner cu paharul de șampanie, te uiți pe foile pe care scrie aranjamentul la mese și… ”Futu-i, ne-au pus cu necunoscuți la masă!”, îi zici partenerului cu care ai venit. Deci, din start, încă ești departe de a fi început nunta și deja te doare sufletul! Mama ei de viață!

Mulțumesc și sunt recunoscător celor care învață să își trăiască viața fără a-și creea așteptări care ulterior să îi determine să sufere.

Așa să fie!
Acum!

 

Dacă vrei și tu să experimentezi acest mod corect de viață, fără așteptări care să te conducă la disconfort, apelează-mă și vom lucra împreună.

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Să vorbim acum în mod concret, despre felul în care funcționează acest proces. Aici putem vedea cum Isus și Spiritul Sfânt ne roagă să ne confruntăm cu situațiile care intervin în viața noastră. Să spunem că șed aici, încercând să mă ocup de ale Tatălui, când intră cineva și mă insultă sau dă în mine cu ceva. Să presupunem că la ora respectivă, în timp ce stau aici, gândesc folosind mintea greșită. Cu alte cuvinte, cred că sunt un eu. Mă simt cuprins de frică și vinovăție și nu cred că Dumnezeu este cu mine; nu mă simt prea bine în privința mea.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Punctul esențial al metodei este: ca să îți faci eficient sugestia trebuie să elimini cu totul voința și să te adresezi doar imaginației. Astfel înlături lupta între cele două forțe, luptă din care voința ar ieși cu certitudine învinsă.

*

Afirmând că puterile îți cresc cu anii ar putea părea paradoxal. Totuși, lucrul este adevărat.”
Emile Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și scrie-mi!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.