Mesajul zilei de azi, Vineri, 28.09.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 28.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Nu le-am spus studenţilor mei să îşi modeleze viaţa după viaţa celulelor pentru că încă mai eram destul de bine prins în pregătirea mea ştiinţifică tradiţională. Însă-mi place să cred că au apucat în acea direcţie în mod intuitiv, după ce m-au ascultat cum lăudam capacitatea celulelor de a se grupa laolaltă, într-o structură de cooperare, pentru a forma organisme mai complexe şi mai reuşite.
La vremea aceea nu ştiam, dar acum cred că un alt motiv pentru care studenţii mei au avut succes este că eu am lăudat, în permanenţă, celulele. I-am lăudat şi pe studenţi. Ei aveau nevoie să audă că sunt studenţi de primă clasă, ca să creadă că pot avea rezultatele unor studenţi de primă clasă.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Dacă celulele noastre, cele din care suntem făcuți, au aceleași simțuri ca și noi?
 
OK, și acum una și mai tare: dacă toate celulele, din care sunt făcute toate de pe acest Pământ, au toate cele 5 simțuri, la fel ca și noi? Dacă văd, pipăie, miros, gustă, simt la fel ca și noi?
 
Sunt recunoscător și mulțumesc tuturor celor de pe Pământ, vorbitoare și nevorbitoare, pentru cea mai potrivită relație a mea cu ele, de acum încolo și pentru totdeauna!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Atâta timp cât credem că păcatul originar a avut loc, atâta timp cât credem în realitatea păcatului separării, afirmăm realitatea eului. Vinovăția este cea care ne învață că păcatul e real. Toate emoțiile de vinovăție sunt o afirmație care spune: ”Am păcătuit!”. Iar semnificația ultimă a păcatului e aceea că m-am separat de Dumnezeu. De aceea, atâta timp cât cred în realitatea păcatului meu sunt vinovat. Indiferent dacă văd vinovăția în mine sau în altul afirm atât realitatea păcatului cât și a eului. De aceea eul are tot interesul să ne țină vinovați.”
Keneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Astfel ne putem ușor da seama de rolul celui care practică vindecarea semenilor săi prin sugestie. El nu-i un stăpân care poruncește, este un prieten, o călăuză care conduce bolnavul pas cu pas pe calea vindecării. Și cum toate aceste sugestii nu sunt făcute numai în interesul bolnavului inconștientul lui nu cere mai mult decât să și le analizeze și să le transforme în autosugestii. Când aceasta s-a făcut vindecarea vine sigur mai mult sau mai puțin repede, mai mult sau mai puțin complet.”
Emil Coue – ”Autosgestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.