Mesajul zilei de azi, Joi, 27.09.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 27.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Desigur că am fost încântat că studenţii mei reuşiseră o minune academică. Însă au mai trecut ani de zile până am înţeles cum au reuşit să o facă. La vremea aceea am crezut că formatul cursului era cheia – şi chiar şi acum cred că suprapunerea biologiei umane cu biologia celulară este un mod mai bun de a prezenta materialul de curs. Însă acum, că m-am aventurat în ceea ce v-am spus că pentru unii ar ţine de teritoriul nebunului Dr. Dolittle, cred că, în bună parte, motivul reuşitei studenţilor mei a fost că au evitat comportamentul omologilor lor din Statele Unite. În loc să se ia după deştepţii de studenţi americani la medicină ei s-au luat după comportamentul celulelor inteligente şi s-au adunat în grupuri, ca să devină încă şi mai inteligenţi.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Să presupunem că tu ai impresia că cineva te-a rănit. (Am scris ”ai impresia” pentru că aceasta este interpretarea ta. Pentru detalii despre proces mă poți contacta pe e-mail sau telefonic). Înainte de a acționa negativ asupra acelei persoane (prin gânduri, bârfă, judecare) fă o meditație de iertare.  Iartă-l. De ce să-l ierți? În primul rând gândește-te tu de câte ori, prin agresivitatea ta, i-ai agresat pe alții. Crezi că ești mai bun decât cel care te-a agresat pe tine? În al doilea rând pentru că a acționat fără să știe ce face. În al treilea rând pentru că tu vei deveni mai bun cu fiecare persoană pe care o vei ierta.
Așa că azi sunt spun un mare ”Mulțumesc!” și sunt recunoscător celor care își iartă comportamentul lor față de alții și pe al altora față de al lor. Pentru că iertarea ne va conduce spre înțelegerea obiectivelor comune. Iar această înțelegere ne va conduce spre cele mai potrivite acțiuni pe care fiecare dintre noi le poate face pentru evoluția grupului în care trăiește.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Eul e sinele fals care a părut să ia ființă când ne-am separat de Dumnezeu.
De aceea, eul va avea o funcție atâta timp cât credem că această separare este reală. Când vom crede că separarea nu există se va termina și cu eul. După cum spune Cursul eul, cu lumea pe care a făcut-o, dispare la loc în nimicul din care a venit. De fapt, eul nu e nimic.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Oricând simți o durere fizică sau morală, noaptea sau ziua, să-ți spui că n-ai să contribui și în mod conștient la agravarea ei, dar că o vei face să dispară; apoi să te izolezi, pe cât posibil, să închizi ochii și trecându-ți mâna peste frunte, dacă suferința este morală, sau pe locul dureros dacă durerea este fizică, să repeți din buze cât se poate de repede cuvintele: ”Trece, trece, îmi trece, îmi trece, se duce, se vindecă!” atâta timp cât este nevoie ca într-adevăr să simți că a trecut. După o oarecare obișnuință se poate obține dispariția durerii în 20-3- de secunde. Să reîncepi ori de câte ori este nevoie.”
(Practicarea autosugestiei nu înlocuiește tratamentul medical dar este de mare ajutor atât medicului cât și pacientului).
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.