Mesajul zilei de azi, Miercuri, 26.09.2018

Mesajul zilei de azi, Miercuri, 26.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Până la urmă, a fost şi un bonus: un sfârşit fericit, ca la Hollywood. La examenul final le-am dat studenţilor mei exact acelaşi test ca şi cel pe care îl dădusem celor de la Wisconsin. Practic nu exista nicio diferenţă între performanţa acestor „rebuturi” şi omologii lor „de elită” din State. Ulterior mulţi dintre studenţi mi-au relatat că atunci când s-au dus acasă şi s-au întâlnit cu colegi care urmaseră cursurile facultăţilor de medicină americane au descoperit cu mândrie că înţeleg mai bine decât ei principiile care guvernează viaţa celulelor şi a organismelor.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Te invit, cititorule, să urmărești cu deosebită atenție pagina mea de Facebook. Urmează să public un anunț despre un seminar și despre sesiuni de vindecare cu un caracter cu totul aparte în România. Aparte pentru că deși este unul dintre cele mai puternice este mult mai puțin cunoscut și utilizat la noi în țară.
De aceea, rugăciunea mea de azi merge către cei care vor într-adevăr să își vindece temele de incertitudine: mulțumesc și sunt recunoscător vouă, celor ce se vor vindeca, pentru că împreună vom muta starea de bine din subconștient în conștient. Și vom duce asta mai departe, pe plaiurile noastre mioritice, pentru o stare mai bună în jurul nostru. Și cine va dori să ne urmeze va fi bine primit, cu inima deschisă, mintea liniștită și sufletul întrunit!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
Cursul de miracole vorbește despre ”atracția vinovăției”. Eul e deosebit de atras de sentimentul vinovăției, motivul acestei atracții fiind evident odată ce ne amintim ce este eul. Felul în care își argumentează sfatul de a nega și de a proiecta se bazează pe următorul lucru: eul  nu este altceva decât o credință – credința în realitatea separării.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
”Această autosugestie trebuie făcută într-un mod cât se poate mai simplu, mai copilăresc, mai mecanic și prin urmare fără cel mai mic efort. Într-un cuvânt, formula trebuie repetată pe tonul pe care se recită litaniile.
Prin acest mijloc o facem să pătrundă mecanic în inconștient prin urechi și odată ce a pătruns ea singură se pune pe lucru.
Această metodă care este și preventivă și curativă trebuie aplicată toată viața.
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 
 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.