CREZI CĂ SE VA TERMINA VREODATĂ?

Mesajul zilei de azi, 28.01.2019

Explicație – pentru cel/cea care citește prima dată

 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Sunt convins că te-ai întrebat, de foarte multe ori: ”De unde știu că spiritualitatea funcționează? Cum pot afla ce sunt eu? Dar realitatea?”
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Spun valoroase pentru că citind aceste cărți vei afla răspunsurile atât la întrebările de mai sus cât și la multe-multe altele.
Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toate cărțile în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți. Astfel, dacă pui cap la cap toate pasajele dintre ghilimele, tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emile Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe studiul marilor maeștri spirituali și aplicarea învățămintelor lor în viața ultimilor mei 10 ani de existență. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,

 

 

Gândul pozitiv al zilei

”Aceste proteine integrale de membrană sau produsele lor secundare asigură semnale care controlează legarea proteinelor regulatoare din cromozomi, care formează un „manşon” în jurul ADN-ului. Contrar a ceea ce se înţelege în mod convenţional genele nu îşi controlează propria activitate. Proteinele efectoare ale membranei, acţionând ca răspuns la semnalele de mediu preluate de receptorii membranei, sunt cele care controlează informaţia „afişată” de gene, astfel încât proteinele uzate să poată fi înlocuite, sau să poată fi create noi proteine.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Odată ce ne-am născut viața noastră va merge încontinuu, până la momentul în care vom traversa dincolo, în celelalte meleaguri. Deci, în concluzie, mereu vei avea câte ceva de făcut: ori acasă cu familia; ori la serviciu cu colegii; ori la câte o bere cu prietenii; ori cu copiii mai târziu. Și, mai ales, tot timpul vei avea câte ceva de rezolvat. Încontinuu apar lucruri noi. Încontinuu ai de muncit: cu tine pentru tine sau cu tine pentru ceilalți!

Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care pun aceeași pasiune, zi de zi, în tot ceea ce fac. Astfel încât, la un anumit nivel, să ajungem să ne bucurăm cu toții de ceea ce muncim zilnic!

Așa să fie!
Acum!

Pentru a afla ce anume te ajută să muncești încontinuu
 
sună-mă și programează o discuție gratuită de 30 de minute cu mine.
 
 
Gabriel Katona
 
0753 639038

 

 

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
Întrebare: ideea îmi sună grozav dar mă încurc în situațiile concrete. Pot da aici un exemplu în care sunt în impas și nu pot vedea cum se poate rezolva. De pildă, să spunem că lucrezi la un proiect școlar. Ai o oră să îl termini și cineva te deranjează. În momentul acela ia de ales să reacționezi într-un mod sau în altul.
Să presupunem că persoana respectivă te deranjează din nou și iarăși ai numai o oră ca să termini proiectul. În ce moment se poate exprima corect, dar viguros, mânia în cadrul minții corecte?”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
Întrebare: experiențele preliminare mai sunt necesare când s-ar amesteca un fel de orgoliu care îndeamnă să le respingi?
Coué : Nu sunt niciodată indispensabile ci sunt numai de foarte mare folos; căci, cu toate că unora li s-ar putea părea niște jocuri copilărești, sunt dimpotrivă foarte serioase fiindcă dovedesc aceste trei lucruri:
1. că orice idee pe care o avem în spirit devine adevăr, realitate pentru noi și are tendința să se transforme în act;
2. că dacă este conflict între imaginație și voință cea dintâi trimfă întotdeauna și deci se întâmplă tocmai contrariul de cum am dorit;
3. că este ușor să ne punem în spirit, fără efort, ideea ce dorim să avem, fiindcă putem gândi succesiv ”nu pot”, și imediat după aceea ”pot”.
 Experiențele preliminare nu trebuie făcute de nimeni singur acasă fiindcă s-ar putea – împrejurările și condițiile nefiind toate și bine observate – să nu reușească, și atunci încrederea este zdruncinată.”
Emile Coué – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

 
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.


3. Poți cumpăra cursul online ”Creează-ți viitorul acum!”. Cursul este disponibil la link-ul de mai jos.


Vreau să cumpăr cursul ”Creează-ți viitorul acum!”


4. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! Și, mai ales, scrie-mi!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.