Mesajul zilei de azi, Luni, 17.09.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 17.09.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 
”Dat fiind acest mod de a-şi folosi genele în comun, organismele nu mai pot fi percepute ca entităţi deconectate una de alta; nu există niciun zid între specii. Daniel Drell, directorul programului despre genomul microbian din Departamentul pentru Energie, a declarat pentru Science, în 2001: „… nu mai putem să spunem, cu uşurinţă, ce anume este o specie.” [Pennisi 2001 ]

Această folosire în comun a informaţiei nu e un accident. Este metoda prin care natura ajută biosfera să supravieţuiască. Aşa cum am discutat mai devreme, genele sunt amintiri fizice ale experienţelor învăţate de un organism. Schimbul de gene între indivizi, recunoscut recent, dispersează aceste amintiri, influenţând astfel supravieţuirea tuturor organismelor care formează comunitatea de viaţă.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Astăzi voi continua mini-serialul nostru cu subiectul ”Ce ai de făcut ca să te cunoști?”.

În primele două episoade ale acestui mini-serial (adică vineri 14.09  și duminică 16.09) am vorbit despre primul pas pe care îl ai de făcut ca să te cunoști: atitudinea. 

Pentru detalii referitoare la cum să îți setezi atitudinea contactează-mă direct!
 
Al doilea pas pe care ți-l recomand să îl faci pe drumul autocunoașterii tale este analiza gândurilor. Știind care sunt gândurile tale, știind când apar ele, știind cum apar ele te va ajuta să conștientizezi cea mai importantă parte a minții tale. Acesta este unul dintre subiectele pe care le discut mai în detaliu în cadrul cursului meu ”Creează-ți viitorul acum!”. Acest curs va fi disponibil în varianta online în următoarele 30 de zile.
Pentru detalii referitoare la cum să îți analizezi gândurile contactează-mă direct!
Sunt recunoscător pentru toate persoanele care pornesc pe drumul autocunoașterii. Pentru că atunci când se vor cunoaște vor ști care este cel mai potrivit lucru pe care îl au de făcut astfel încât să ne conducem reciproc pe căile unei evoluții reale, palpabile, sănătoase.
Așasă fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Ne luăm așadar păcatele și spunem că nu sunt în noi, ci în tine. Iar apoi ne distanțăm de păcatele noastre. Nimeni nu dorește să fie în preajma propriei păcătoșenii așa că o luăm din interiorul nostru și o punem asupra altcuiva, apoi izgonim persoana respectivă din viața noastră. Această izgonire o putem face în două feluri. O modalitate este de a ne separa fizic de cealaltă persoană; cealaltă modalitate este de a ne distanța psihologic. De fapt, distanțarea psihologică este cea mai devastatoare și, totodată, cea mai subtilă.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
” ”Dacă ești apucat, prins, urmărit de idei rele, nesănătoase, de temeri, de spaimă, de fobii, de tentații, de ciudă și dușmănie, înțeleg ca începând de astăzi toate acestea să se îndepărteze încetul cu încetul din imaginația ta și să se piardă, să se topească parcă într-un nor tot mai îndepărtat, nor cu care se vor duce cu totul.” ”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!
 
 
 
 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.