Mesajul zilei de azi, Luni, 20.08.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 20.08.2018
Gândul pozitiv al zile
 
Atunci când observăm alte fiinţe omeneşti ca entităţi individuale sau când ne vedem pe noi înşine în oglindă ca organisme individuale avem dreptate, într-un anumit sens cel puţin, din perspectiva nivelului nostru de observaţie. Însă dacă v-aş micşora până la dimensiunea unei celule, astfel încât să vă vedeţi corpul din acea perspectivă, lumea ar arăta cu totul altfel. Dacă v-aţi uita la voi înşivă din acel punct de vedere nu v-aţi mai vedea ca pe o singură entitate. V-aţi vedea ca pe o comunitate fremătândă de peste 50 de trilioane de celule individuale.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Scriam ieri despre acele persoane care încep o relație de cuplu frumos, pentru ca în mai puțin de un an ”să-și dea arama pe față” (cum se spune) și să prezinte partenerului cealaltă față, demonică în unele cazuri chiar.
Ieri am experimentat din nou o asemena situație cu o persoană. Și sătul de numărul mare de asemenea manifestări din partea ei în ultimele luni i-am scris un SMS prin care i-am declarat război. Acesta a fost primul impuls. Imediat după ce am transmis SMS ul mintea mea m-a purtat la acel clișeu din filmele cu crime: ”Dacă îl omori pe cel care ți-a omorât persoana dragă ție înseamnă că ești la fel ca el, dacă nu și mai jos pe scara evoluției umane!”. Știind că am făcut o tâmpenie, în primul rând față de mine, am reflectat, m-am recules și am intrat într-o meditație profundă în care am transmis acelei persoane iubire infinită, dragoste și înțelepciune.
Ce crezi că s-a întâmplat?
Fără să apuc să termin meditația telefonul a început să sune prelung. Știam că persoana care sună este cea către care a ”mers” meditația mea! Am continuat meditația și după ce am terminat-o am sunat persoana și am continuat discuția. Fără să spun că era plină de iubire (aș minți afirmând asta) am simțit la ea o intenție și o dorință reală de a găsi împreună soluția cea mai potrivită ambilor. Și am reușit! Amândoi!
Rugăciunea mea de azi merge către cei care preferă să fie în război decât în pace. Sunt recunoscător pentru fiecare dintre ei care realizează că războiul, împotrivirea, refuzul este cea mai rea soluție la care pot apela! Și către acele persoane care au decis ca din acest moment să se poziționeze onorabil în relația lor de cuplu. În iubire, acceptare și înțelepciune!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Iată la ce se referă Cursul când vorbește de problema autorității. Nu noi suntem autorii realității noastre, ci Dumnezeu. De îndată ce credem că suntem Dumnezeu intrăm în competiție cu El și atunci chiar că vom avea dificultăți. Iată care este greșeala originară, despre care vom vorbi puțin mai târziu.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”De obicei ne autosugestionăm în chip inconștient și ar ajunge să ne autosugestionăm conștient, în modul următor: mai întâi să cântărim bine cu judecata noastră ceea ce trebuie să ne fie obiect de autosugestie și după cum mintea răspunde cu ”da” sau cu ”nu”  să ne repetăm de mai multe ori, fără să gândim altceva: ”Un lucru se întâmplă, sau trece, sau va fi, sau nu va fi, etc, trebuie” și dacă inconștientul primește această sugestie, dacă se autosugestionează, vedem lucrul realizându-se punct cu punct.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.