Mesajul zilei de azi, Marți, 21.08.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 21.08.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Cele mai multe dintre structurile celulare se numesc „organele” şi sunt „organele în miniatură” ale celulei, suspendate într-o citoplasmă gelatinoasă. Organele sunt echivalentele funcţionale ale ţesuturilor şi organelor din corpurile noastre. Printre ele se numără nucleul, care este organela cea mai mare; mitocondriile, corpusculii Golgi şi vacuolele.

Modul tradiţional de a preda cursul este să se abordeze mai întâi aceste structuri celulare, apoi să se treacă la ţesuturile şi organele corpului omenesc. În loc de asta, eu am integrat cele două părţi ale cursului pentru a reflecta astfel asemănarea dintre fiinţele omeneşti şi celule.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”


Rugăciunea zilei

Ieri am aflat că în cadrul unei echipe de muncitori de pe un șantier unul dintre muncitori l-a lovit cu pumnii pe altul. Colegi de mulți ani de zile. Cel lovit a venit la sediul firmei să reclame comportamentul colegului. 
Vrei să știi Adevărul Violenței, cititorule? Adevărul Violenței este următorul: eu, tu și ceilalți din jurul nostru avem fiecare câte o doză de violență în noi. Dozele noastre de violență, ca de altfel orice alt gând, comunică între ele deoarece totul este energie. Și când ajung pe aceeași frecvență, undeva în jurul nostru această sumă de violențe se exprimă în realitate. 
Ce legătură are aceasta cu cei doi care s-au lovit? Păi are, pentru că o parte din violența lor e transmisă de mine. Pentru că și în mine violența a crescut, de o perioadă de timp încoace. Bun, și cum rezolv asta? În primul rând fac o meditație cu scopul de a transforma violența mea interioară în iubire. Iar apoi recit următorul catren pe care îl adresez mental celor doi care s-au bătut și persoanei la care mă gândeam pe măsură ce violența mea interioară creștea. Catrenul este următorul:

Îmi pare rău,
Te rog iartă-mă,
Îți mulțumesc,
Te iubesc!


Acest catren îți recomand să îl reciți de cât mai multe ori zilnic, punând lângă el credința că violența ta interioară și a celor din jurul tău va fi transformată în iubire.
Prin urmare, rugăciunea mea de astăzi merge către mine, în primul rând, și apoi către toți ceilalți care se manifestă violent în relațiile cu persoanele din jurul lor. Și îmi pun dorința ca numărul violenților să fie din ce în ce mai mic, pe zi ce trece.
Așa să fie!
Acum!


În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”La început – un început care, desigur, depășește timpul – era doar Dumnezeu cu Fiul Său, ca o mare familie fericită în Cer. Într-un moment ciudat, care nu a avut loc în realitate, Fiul lui Dumnezeu a crezut că se poate separa de Tatăl Său. E momentul în care a avut loc separarea. În realitate însă, după cum spune Cursul, separarea nu s-a putu întâmpla: cum e posibil să se separe de Dumnezeu o parte din Dumnezeu?”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”


Citatul zilei

”Astfel înțeleasă autosugestia este hipnotismul pe care-l definesc prin aceste simple cuvinte: influența imaginației asupra ființei morale și fizice a omului. Această influență nu poate fi negată și, fără să revenim la exemplele precedente, voi da alte câteva: dacă te convingi singur că poți face un lucru oarecare, cu condiția ca acest lucru să fie posibil, ai să-l faci oricât de greu ți-ar fi. Dacă îți imaginezi că n-ai să-l poți face, chiar dacă ar fi cel mai ușor lucru din lume, îți va fi imposibil să-l faci, și mușuroaiele vor deveni pentru tine munți de netrecut.”
Emil Coue – ”Autosugestia”


Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!


Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.