Mesajul zilei de azi, Duminică, 16.09.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 16.09.2018
Stimate cititorule,
 
îmi cer umil iertare ție pentru că ieri te-am neglijat, lipsind mesajul zilei! 
Gândul pozitiv al zilei
 
”Progresele recente în ştiinţa genomului au dezvăluit încă un mecanism de cooperare între specii. Se pare că, de fapt, organismele vii îşi integrează comunităţile celulare, punându-şi în comun genele. Se credea că genele sunt transferate numai la urmaşii unui organism anume, prin procesul de reproducere. Acum oamenii de ştiinţă îşi dau seama că genele sunt comune nu doar la membrii unei anumite specii, dar şi între membrii unor specii diferite. Împărtăşirea de informaţie genetică, prin transferul de gene, accelerează evoluţia, întrucât organismele pot să dobândească experienţe

„învăţate” de la alte organisme. [Nitz, ş.a., 2004; Pennisi 2004; Boucher, ş.a, 2003; Dutta şi Pan, 2002; Gogarten 2003].”
Bruce Lipton – ”Bilogia credinței”

Rugăciunea zilei

Am început vineri 14.09.2018 un mic serial despre autocunoaștere. Și am spus că autocunoașterea înseamnă parcurgerea unor pași. Am început să scriu despre primul pas, atitudinea. Voi continua astăzi tot cu acest pas.

Atitudinea potrivită pentru autocunoaștere este una deschisă. Fii deschis la tot ceea ce urmează să se întâmple: fii pregătit să stai de vorbă cu oamenii și să înveți de la ei, să stai de vorbă cu natura și să înveți de la ea, să stai de vorbă cu animalele și să înveți de la ele. Atitudinea te pregătește pentru viitor. O atitudine constructivă, de cooperare, te va conduce la rezultate crescătoare. Atitudinea te pregătește dinainte pentru ceea ce se va întâmpla. Te va ajuta să vezi cele mai bune soluții. Îți va ridica nivelul vibrațiilor energetice.

Rugăciunea mea de azi merge către cei care doresc să își stabilească atitudinea vieților lor: sunt recunoscător pentru oamenii care își stabilesc atitudinea potrivită pornirii pe drumul autocunoașterii. Pe drumul obținerii încrederii în ei. Pe drumul obținerii rezultatelor concrete.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Poate cea mai bună descriere a acestui proces de proiecție pe care o cunosc se găsește în Vechiul Testament, în Capitolul 16 din Levitic, unde fiilor lui Israel li se spune ce trebuie să facă în ziua ispășirii, Yom Kippur. Li se spune să se adune avându-l în mijlocul taberei pe Aaron care – ca Mare Preot – mijlocește între oameni și Dumnezeu. Lângă Aaron stă un țap iar Aaron își pune mâinile pe capul țapului transferându-i sărmanului țap, în mod simbolic, toate păcatele acumulate de oameni de-a lungul anului. După aceea țapul este izgonit din tabără. Iată o excelentă reprezentare a proiecției! Firește, tot de aici vine și expresia ”țap ispășitor”.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

” ”Și, de asemenea, dacă ți se întâmplă câteodată să fii nerăbdător sau să te înfurii, n-are să ți se mai întâmple; dimpotrivă, vei fi totdeauna răbdător, totdeauna stăpân pe tine și lucrurile care te plictiseau, te supărau, de acum înainte te vor lăsa cu totul liniștit, foarte liniștit.” ”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

 

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.