Mesajul zilei de azi, Luni, 12.11.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 12.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
”Cum s-a ajuns la conceptul atât de răspândit şi citat adeseori, că genele controlează sistemele biologice? În Originea speciilor, Darwin sugerează că factorii „ereditari” sunt transferaţi de la o generaţie la alta, controlând trăsăturile urmaşilor. Influenţa lui Darwin a fost atât de mare încât oamenii de ştiinţă au fost afectaţi de miopie atunci când s-au concentrat să identifice materialul ereditar care, credeau ei, controlează viaţa.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Atunci când discuți cu cineva, stabiliți că vă veți întâlni, tu întrebi: ”Când ai timp să ne vedem?” și persoana cealaltă îți răspunde cu ”Nu știu, sunt foarte ocupat(-ă).” recomandarea mea este să renunți să mai faci cu ea ceea ce ați discutat sau ceea ce te-ai gândit, și să mergi mai departe. Caută persoane care îți răspund concret, clar și propun o zi și o oră. Acelea sunt interesate cu adevărat.
Mulțumesc și sunt recunoscător tuturor celor care își onorează cuvintele exprimate.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Când nevoile speciale nu mai sunt satisfăcute cum au fost cândva iubirea se preface în ură. E foarte clar ce se întâmplă când îmi spui că nu vei mai fi capac la borcanul meu: îmi găsesc o altă persoană. După cum spune una dintre lecțiile din culegere: ”Poți găsi alta”, destul de ușor. Atunci nu faci decât să muți aceeași dinamică de la o persoană la alta. O poți face în mod repetat, tot mereu, sau până faci ceva în privința adevăratei tale probleme: vinovăția ta.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Să ai siguranță că vei obține ceea ce urmărești, și vei obține; bineînțeles, dacă lucrul este rezonabil.
*
Ca să devii stăpân pe tine ajunge să te gândești sincer că ești pe cale de a deveni. Îți teemură mâinile, pașii îți suint nesiguri, etc… spune-ți că toate acestea au început să dispară și, încetul cu încetul, vor dispărea.
*
Nu trebuie să ai încredere în mine ci în tine însuți, deoarece numai în tine este puterea ce te va vindeca. Rostul meu nu-i decât să te învăț cum să te servești de acea putere.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.