Mesajul zilei de azi, Marți, 13.11.2018

Mesajul zilei de azi, Marți, 13.11.2018
Explicație
 
Am vorbit cu o persoană dragă mie despre mesajele zilei. Și m-a sesizat că i se pare cam încurcat ceea ce este pe aici. După ce i-am explicat ce vreau prin mesajele zilei m-a atenționat să dau aceste explicații mai departe ție, Omule Bun care citești acum. Mulțumesc prietenei mele pentru că și-a exprimat părerea și m-a făcut să înțeleg ce am de făcut pentru ca mesajele mele să ajungă mai bine la tine, cititorule.
Deci, intenția mea este să îți transmit cele mai valoroase cărți din domeniul spiritual și al dezvoltării personale. Și pentru că știu că ești un om ocupat, și că îți este dificil să citești toată cartea în câteva zile, fac acest lucru prin citate zilnice din aceste cărți.
Astfel, punând cap la cap toate pasajele dintre ghilimele tu de fapt vei ajunge să citești aceste trei cărți acuma și altele, la fel de valoroase, în următoarea perioadă:
1. ”Biologia credinței” – autor Bruce Lipton – este pentru cei care vor să știe mai mult și pentru care demonstrațiile științifice au un rol principal în a da credință lucrurilor pe care le citesc;
2. ”Introducere generală la cursul de miracole” – autor Kenneth Wapnick – aici va urma și cursul propriu-zis, care după părerea mea este cel mai puternic instrument de folosit pentru realitatea de zi cu zi, din tot ceea ce am reușit eu să parcurg până acum;
3. ”Autosugestia” – autor Emil Coue – este pentru cei care vor să lucreze cu ei înșiși spre vindecarea de boli.
Ceea ce apare scris la capitolul Rugăciunea zilei sunt recomandări personale, bazate pe experiența mea de 35 de ani de viață conștientă, trăită pornind de la întrebări și dusă până la cele mai bune răspunsuri. Și, pe lângă recomandări, îți ofer și soluții practice la ceea ce ai șanse foarte mari să întâlnești zilnic.
Dar să revenim la treabă! Deci,
Gândul pozitiv al zilei
 
”Ştiinţa epigeneticii, care literalmente înseamnă „controlul asupra geneticii”, schimbă profund modul în care înţelegem cum este controlată viaţa. [Pray 2004; Silverman 2004] În ultimul deceniu cercetările în domeniul epigeneticii au stabilit că tiparele de ADN transferate prin gene nu sunt bătute în cuie la naştere. Genele nu sunt destinul! Influenţele de mediu, inclusiv alimentaţia, stresul şi emoţiile, pot modifica aceste gene fără a le modifica macheta de bază. Iar specialiştii în epigenetică au descoperit că aceste modificări pot fi transferate generaţiilor viitoare, la fel cum tiparele de ADN sunt transferate prin dubla spirală. [Reik şi Walter 2001; Surani 2001 ]”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Omule Bun, te invit să îți imaginezi că la vârsta de 20 și ceva de ani ai fost (dacă ai mai mulți ani) sau vei fi (dacă ai mai puțini ani) o locomotivă cu aburi care trage un tren format din vagoane de călători. Cu alte cuvinte, intri în viața de zi cu zi. Mai greoi la început, cu cărbuni și cu mecanic. Și trebuie să tragi după tine călătorii, care sunt celelalte persoane din viața ta: părinții, fratele, sora, iubitul, iubita, prietenii, cunoștințele, comunitatea. În condiții de vară fierbinte, primăvară/toamnă amestecate sau iarnă degerătoare.
Ca să poți face asta în mod eficient atât pentru tine cât și pentru ei este bine să crești. Adică din locomotivă cu aburi să ajungi locomotivă diesel, mai apoi locomotivă electrică și, mai apoi, cine știe, locomotivă magneto-zburătoare.
 
Ce anume crezi că ai de făcut ca să parcurgi această evoluție, până maxim la vârsta de 60 de ani?
 
Astăzi vreau să mulțumesc și să fiu recunoscător tuturor celor care muncesc la evoluția lor, sunt deschiși să afle cum pot face lucrurile mai bine în fiecare zi și citesc pentru asta cărți care să le dezvolte experiențele.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Când te vei desprinde de vinovăție vei fi gata să intri într-un alt fel de relație. Va fi o iubire așa cum o vede Spiritul Sfânt. Dar atâta timp cât nu te desprinzi de ea, atâta timp cât singurul tău obiectiv e acela de a-ți ascunde vinovăția, nu faci decât să cauți un alt capac la același borcan.
Iar lumea cooperează întotdeauna foarte bine la găsirea celor care să ne satisfacă această nevoie. Așa intrăm într-o serie întreagă de relații speciale, una după alta, un proces pe care Cursul îl descrie cu lux dureros de amănunte.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Nu discuta niciodată lucruri pe care nu le știi pentru că nu vei spune decât prostii.
*
Lucrurile ce-ți par ciudate au și ele o cauză cu totul firească; dacă însă ți se par astfel este pentru că n-ai prins acea cauză. Când o vei cunoaște nu vei mai vedea nimic nenatural în ele.
*
Când este conflict între imaginație și voință întotdeauna imaginația este cea care învinge. În acest caz, din nenorocire prea obișnuit, nu numai că nu facem ce vrem, dar facem tocmai opusul a ceea ce vrem.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?
 
1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.
2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.
3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.