Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 18.08.2018

Mesajul zilei de azi, Sâmbătă, 18.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 
”De fapt, cred că nescrisa interdicţie cu privire la antropomorfism este o rămăşiţă demodată a Evului Mediu, când autorităţile religioase negau existenţa vreunei relaţii directe între oameni şi oricare dintre celelalte creaţii ale lui Dumnezeu. Deşi îmi dau seama de valoarea conceptului, atunci când oamenii încearcă să aplice antropomorfismul la un bec, la un aparat de radio sau la un briceag, nu pot să-1 văd ca pe o critică validă atunci când este aplicat organismelor vii. Fiinţele omeneşti sunt organisme pluricelulare – deci, în mod inerent, trebuie să avem tipare de comportament elementare, comune

cu propriile noastre celule.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Ieri am luat cu mine 5 Ron și am plecat la un magazin. Când am intrat am zis ”Bună Ziua!”. Casierița a răspuns la fel, cu zâmbetul pe buze. M-am dus la raft. Am verificat prețurile din dreptul cutiilor în care erau ambalate produsele pe care le doream, fără să citesc și numele produsului de pe etichetă. Mi-am făcut calculele rapid și am luat produsele din cutii. La casă totalul era 7,50. Am rămas nedumerit de prețurile pe care mi le-a comunicat casierița. Am rugat-o să vină la raft să îi arăt prețurile. Am constatat amândoi că prețurile erau amestecate. Cele din dreptul cutiilor cu unele produse erau de fapt pentru alte produse, aflate în cutiile vecine. Am ajuns din nou la casă și am rugat-o să anuleze de pe bon câteva produse astfel încât să mă încadrez în 5 Ron.  Am mulțumit pentru corectură și am specificat că în cazul în care ar fi avut etichetele cu prețurile așezate corect am fi evitat această situație. La plecare am zis ”La revedere!”. Casierița a evitat să-mi răspundă, vădit supărată că a trebuit să anuleze produsele de pe bon!
Rugăciunea de azi merge către mine și sună astfel: sunt recunoscător că reușesc să fiu calm, fără judecată și fără să mă agit atunci când lucrurile se manifestă altfel decât în ordinea normală. Și, mai ales, atunci când oamenii cu care interacționez își schimbă starea în timpul comunicării cu mine.
Și le urez și lor să reușească ceea ce reușesc eu.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Fiul lui Dumnezeu, sau Cristos, se extinde și El. Extinderea lui Dumnezeu e Fiul Său, pe care îl cheamă Cristos: există doar un singur Dumnezeu și un singur Fiu. Cu alte cuvinte, Fiul lui Dumnezeu își extinde spiritul așa cum Își extinde spiritul și Dumnezeu. Așa ajungem la ”creații”, unul dintre  cei mai ambigui termeni din Curs. Când se referă la ”creații” Cursul se referă de fapt la extinderile spiritului lui Cristos. Așa cum Dumnezeu L-a creat pe Cristos tot așa creează și Cristos. Iar extinderile lui Cristos în Cer sunt numite ”creații”. Este un subiect pe care Cursul nu își propune să-l explice. Când întâlniți acest cu vânt e suficient să rețineți că nu indică decât procesul firesc de extindere a spiritului.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Mi s-a întâmplat să sugerez ceva destul de banal unor subiecte foarte ascultătoare de obicei și sugestia mea să nu reușească. Explicația este că inconștientul acelor persoane a refuzat să primească ideea mea, adică nu a transformat-o în autosugestie.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.

 

Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.