Mesajul zilei de azi, Vineri, 17.08.2018

Mesajul zilei de azi, Vineri, 17.08.2018
 
Gândul pozitiv al zilei
 
”Cu toate acestea, credeam că am un motiv foarte bun pentru care să ies din structurile ortodoxe. Biologii încearcă să obţină înţelegerea ştiinţifică, observând natura şi apelând la o ipoteză care să arate cum funcţionează lucrurile. Apoi fac experimente pentru a-şi testa ideile. Enunţarea ipotezei şi proiectarea experimentelor cer ca omul de ştiinţă să „gândească” cum îşi duce viaţa o celulă sau un alt organism viu. Aplicarea acestor soluţii „omeneşti” – adică o perspectivă omenească în rezolvarea misterelor biologiei – face ca omul de ştiinţă să fie automat vinovat de antropomorfizare. Indiferent cum o iei, într-o anumită măsură, ştiinţa biologiei se bazează pe „umanizarea” subiectului de studiu.

Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Avem noi, oamenii, puterea de a schima ceva? Ceva e imposibil să schimbăm, însă totul este foarte posibil de schimbat!
Oamenii au două posibilități: să fie Creatori sau Executanți. Care este diferența?
Executantul execută, răspunde, reacționează la ceea ce se întâmplă în jurul lui. De exemplu: stă de vorbă cu mai multe persoane și cineva îi spune că un sudor câștigă mulți bani. Se gândește el puțin, se evaluează cam cum s-ar descurca el ca sudor, ajunge la concluzia că e bine să fii sudor și pornește la drum. Se face sudor.
Creatorul, în schimb, creează realitatea. Iar apoi Executantul execută ceea ce a creat Creatorul. De exemplu: stă de vorbă cu mai multe persoane și cineva îi spune că un sudor câștigă mulți bani. Analizează, solicită păreri de la mai mulți sudori, vizitează un loc de muncă al unui sudor, compară cu ceea ce știe el cel mai bine să facă și decide să își urmeze Calea, care este alta decât a unui sudor.
Rugăciunea mea de astăzi merge către cei care își doresc să fie mai mult. Merge către cei care își doresc să devină Creatori. Sunt recunoscător pentru că s-au decis să își urmeze Calea, Misiunea și valorile. Le mulțumesc și îi încurajez să meargă mai departe. Iar Ție, Doamne, îți mulțumesc pentru că mă susții să ajung să îi cunosc pe unii dintre ei, să învăț de la ei și să lucrez mai departe cu ceea ce am învățat.
Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Așadar, în cer nu există nici timp, nici spațiu. Când ne gândim la extinderea lui Dumnezeu singura imagine pe care ne-o putem face este una temporală și spațială, ceea ce nu ar fi corect. După cum spune și Cursul cu aceste ocazii, să nici nu încercați măcar să înțelegeți ceva de neînțeles. Culegerea de exerciții folosește expresia ”cugetări fără sens” – e tot ce facem. După cum se afirmă în Curs am putea pricepe adevărul doar prin  experiența unei revelații, iar atunci nu am fi în stare să o descriem prin cuvinte deoarece cuvintele nu sunt decât simboluri ale altor simboluri, fiind deci de două ori mai îndepărtate de starea realității.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Ce este sugestia? Ar putea fi definită ”acțiunea de a impune o idee creierului unei alte persoane”. Astfel de acțiune există oare într-adevăr? Strict vorbind, nu. Sugestia nu există prin ea însăși; ea nu există și nu poate fi posibilă decât cu condiția sine qua non de a se transforma în autosugestie. Și atunci vom defini acest cuvânt astfel: ”implantul unei idei în sine însuși prin sine însuși”. Poți sugera cuiva orice dorești; dacă inconștientul persoanei refuză sugestia, dacă n-a digerat-o ca s-o transforme în autosugestie, nu va produce nici un efect.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.

 

Și, mai ales, când simți că ai nevoie de cineva să te sprijine să scapi de acel ”Eu” care te reține scrie-mi! Și împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine!

Pe mâine!

Gabriel Katona

Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.