Mesajul zilei de azi, Duminică, 02.09.2018

Mesajul zilei de azi, Duminică, 02.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Un proces de specializare citologică le permite celulelor să formeze ţesuturi şi organe din corp. În timp, acest tipar de diferenţiere – adică distribuirea sarcinii de lucru între membrii comunităţii – a devenit încorporat în genele fiecărei celule din comunitate, mărind astfel semnificativ eficienţa organismului şi capacitatea sa de supravieţuire.
De exemplu, în organismele mai mari numai un procent mic de celule sunt preocupate cu citirea şi reacţionarea la stimulii mediului. Acesta este rolul unor grupuri de celule specializate, care formează ţesuturile şi organele sistemului nervos. Funcţia sistemului nervos este să perceapă mediul şi să coordoneze comportamentul tuturor celorlalte celule din vasta comunitate celulară.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Acum 3 săptămâni am ieșit în parc să fac un studiu teoretic despre un subiect. Era o zi de duminică. Soare, frumos, cald, oameni la plimbare. Scopul a fost ca în 10 minute să discut cu un număr de 3 persoane. Am abordat 13 persoane. Politicos, explicând foarte rapid și pe scurt că este vorba despre un studiu și că părerea lor contează pentru rezultatele corecte ale studiului. Câte persoane credeți că s-au oprit ca să conversăm? 5! 5 din 13, adică mai puțin de jumătate.
Rugăciunea mea de azi merge către oamenii acestui popor: sunt recunoscător pentru toți românii care conștientizează că evoluția noastră ca popor pornește de la evoluția fiecăruia dintre noi. Iar pentru asta trebuie să fiți mai deschiși, să fiți dispuși să stabiliți contacte noi, să ascultați opinii, să vă eliberați mintea de interese personale derizorii. Celulele din corpurile voastre lucrează astfel, voi de ce vă folosiți mintea ca să vă opuneți unui proces natural? Dați-vă voie să vă exprimați frumusețea!
Așa să fie!
Acum!
 
 
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Majoritatea trăirilor care scot în evidență cât de groaznici credem că suntem nu ies la suprafața minții noastre conștiente, ceea ce ni le face – firește – inaccesibile. Iar sursa ultimă a vinovăției este credința că am păcătuit la adresa lui Dumnezeu prin separarea noastră de El. Prin urmare ne vedem separați de toți ceilalți și de Sinele nostru.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
Prima experiență. Cerem subiectului de experiență să stea drept ca un drug de fier, picioarele unite de la șolduri până la călcâie, dar cu glezna moale. Odată poziția bine luată spunem subiectului să-și închipuie că este o scândură fixată într-o balama la bază (la glezne) și care stă în echilibru; îi atragem atenția că dacă atingem puțin scândura ea se va prăbuși, fără cea mai mică rezistență, în direcția împinsă; apoi să-l prevenim că va fi tras înapoi de umeri și îi spunem să se lase să cadă, fără grijă, că va fi prins în brațe; dar că trebuie să își țină picioarele pe pământ, căderea urmând să se facă din gleznele-balamale. Atunci îl tragem puțin de umeri înapoi și dacă experiența nu reușește o repetăm până când iese foarte bine.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

Decizia îți aparține. 
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.