Mesajul zilei de azi, Luni, 03.09.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 03.09.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”Diviziunea muncii între celulele din comunitate a mai oferit încă un avantaj, în ceea ce priveşte supravieţuirea. Eficienţa ce a rezultat a permis supravieţuirea mai multor celule, cu mai puţine resurse. Gândiţi-vă la vechea zicală: „Doi pot să trăiască cu tot atât de puţin ca şi unul”. Sau, gândiţi-vă la costurile de construcţie pentru un apartament cu trei camere, într-un complex de o sută de apartamente. Pentru a supravieţui, fiecare celulă trebuie să cheltuiască o anumită cantitate de energie.
Cantitatea de energie conservată de indivizii care trăiesc într-o comunitate contribuie atât la creşterea avantajelor de supravieţuire, cât şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Una dintre persoanele cu care am conversat recent despre evoluția spirituală m-a întrebat: ”Cum se poate ca un Coach să fie singur, fără parteneră de cuplu?” Și i-am răspuns că până acum am ales chiar dacă am știut de la bun început că vor fi discuții în paradis. Acuma, în acest prezent, lecțiile fiind învățate, am decis să îmi aleg viitoarea parteneră ca fiind o persoană care să corespundă 100% cu ceea ce vreau eu ca ea să fie, astfel încât potrivirea noastră să fie perfectă.
Poate ești tentat, cititorule, să îmi spui că perfecțiunea este un ideal, imposibil de atins. Te rog să îmi permiți să spun că perfecțiunea există și că doar de tine depinde să o atingi!
Așa că azi mă rog pentru toți acei care vor să-și atingă perfecțiunea. Care vor să atingă cea mai înaltă treaptă a scării lor evolutive. pentru ei, pentru noi, pentru viitorul sigur! Sunt recunoscător pentru toți oamenii care vor alege în concordanță cu ceea ce ei își doresc de la viitorul lor, cu ceea ce simt ei că le aduce bucurie, cu ceea ce își definesc ei ca valori și principii.
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Odată ce ne simțim vinovați e imposibil să nu credem că vom fi pedepsiți pentru lucrurile groaznice pe care credem că le-am făcut și pentru grozăvia care credem că suntem. După cum ne învață Cursul vinovăția va cere întotdeauna pedeapsă. Odată ce ne simțim vinovați vom crede că trebuie să fim pedepsiți pentru păcatele comise. Din punct de vedere psihologic ne va fi cu neputință să evităm acest pas. Pasul următor spune că ne va fi frică. Toată frica, indiferent care pare a fi cauza ei în lume, provine din convingerea că trebuie să fiu pedepsit pentru ce am făcut sau pentru ce am omis să fac. Iar apoi mă voi teme de ce va implica această pedeapsă.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
A doua experiență. Mai întâi trebuie explicat subiectului că pentru a vedea acțiunea imaginației când mai pe urmă va fi rugat să gândească ”cad, cad pe spate…” nu va trebui să aibă în minte decât această idee, că nu trebuie să facă nici un raționament, că nu trebuie să se întrebe dacă va cădea sau nu, sau că se va lovi, etc. De asemenea, că nu trebuie să cadă doar pentru a face o plăcere operatorului, dar nici să reziste atracției de cădere dacă o va simți.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

Decizia îți aparține. 
Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!

P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole!

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.