Mesajul zilei de azi, Luni, 22.10.2018

Mesajul zilei de azi, Luni, 22.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
”În 1910 o serie de analize microscopice intensive au dezvăluit că informaţiile ereditare, ce se transmit de la o generaţie la alta, sunt conţinute în cromozomi structuri filiforme, care devin vizibile în celulă chiar înainte ca aceasta să se dividă în două celule „fiică”. Cromozomii sunt incorporaţi în cea mai mare organelă a celulelor-fiică – în nucleu. Atunci când oamenii de ştiinţă au izolat nucleul ei au analizat cromozomii şi au descoperit că elementele ereditare se compun, esenţialmente, din numai două feluri de molecule: proteine şi ADN.

Cumva, maşinăria producătoare de proteine a vieţii era încâlcită în structura şi funcţia acestor molecule de cromozomi.”
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”

Rugăciunea zilei

Când cauți în trecutul tău fă tot posibilul să aduci în prezent doar ceea ce a fost frumos, ai simțit ca bucurie și ai trăit cu plăcere. Celelalte lasă-le acolo, în trecut. Sigur, cel mai bine ar fi să eviți să mai cauți în trecut pentru că este inutil, indiferent ce vrei să aduci de acolo. Singurul lucru pentru care merită să sondezi trecutul este ca să îți rezolvi fricile. Acest proces îți recomand să îl parcurgi cu cineva care este specialist în regresii.

Deci, astăzi mulțumesc și sunt recunoscător tuturor oamenilor care învață să trăiască în prezent, să se bucure de prezent și să aibă credință în prezentul lor minunat!

Așa să fie!
Acum!

În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…

”Motivul pentru care iubirea specială e atât de greu de recunoscut și de adresat e că pare a fi ce nu e. E foarte greu să îți ascunzi că te-ai înfuriat pe cineva. O poți face un timp dar e deosebit de greu să menții iluzia prea multă vreme. Iubirea specială e cu totul altceva. Ea va părea întotdeauna a fi ce nu e.
În realitate e fenomenul cel mai ispititor și mai înșelător din lume. Iubirea specială urmează, în esență, aceleași principii ca și ura specială dar o face într-o altă formă. Principiul de bază e acela că încercăm să scăpăm de vinovăție văzând-o în altcineva.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”

Citatul zilei

”Domnul Y, din Nancy, neurastenic de mai mulți ani; are fobii, temeri, stomacul și intestinele funcționează rău, somnul prost; este trist, cu idei de sinucidere; merge ca un om beat și nu se gândește decât la boala lui. Nici un tratament nu i-a folosit și se simte din ce în ce mai rău, cu toate că a stat o lună și într-un sanatoriu special.”
Emil Coue – ”Autosugestia”

 

Stimate Omule Bun, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

 

 

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

 

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.

 

Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.