Mesajul zilei de azi, Joi, 11.10.2018

Mesajul zilei de azi, Joi, 11.10.2018
Gândul pozitiv al zilei
 
”În societatea noastră, susţine Nijhout, controlul genetic a devenit o metaforă. Vrem să credem că specialiştii în inginerie genetică sunt noii magicieni ai medicinii care pot să vindece boli şi, în timp ce fac asta, să mai creeze şi nişte Einsteini şi vreun Mozart. Însă metafora nu este acelaşi lucru cu adevărul ştiinţific Nijhout rezumă adevărul astfel: ”Atunci când e nevoie de un produs de la o genă exprimarea genei respective este activată de un semnal de la mediu şi nu de o proprietate a ei care apare pe neaşteptate”. Cu alte cuvinte, în ceea ce priveşte controlul genetic „Este vorba despre mediu, prostule!””
Bruce Lipton – ”Biologia credinței”
Rugăciunea zilei
 
Stimate cititorule, desfășurarea fiecărui proces din viața ta este asemenea procesului de lansare în spațiu a unei rachete, și anume:
1. Înainte de a lua o decizie te pregătești – la fel cum o armată de oameni adună informații, formează echipa centrului de pe Pământ, desenează schițele rachetei, consturiesc racheta și o așează pe poziția de start;
2. Ai luat decizia – racheta pornește, se lansează;
3. Ai început să pui decizia în aplicare – racheta se află pe drumul ei către cosmos;
4. Mergi înainte, fără oprire – ce s-ar întâmpla dacă racheta s-ar opri din drumul ei, brusc?
Rugăciunea mea de azi mulțumește și este recunoscătoare oamenilor care procedează cu deciziile lor (pregătire, lansare, urmărire) exact așa cum ar proceda dacă și-ar lansa propriile rachete pentru a-și atinge țelurile de sănătate, venituri și relații pe tot parcursul vieților lor minunate!
Așa să fie!
Acum!
În această zi din viața ta cred că Dumnezeu ar vrea ca tu să știi…
 
”Cu alte cuvinte, Adam și Eva se văd cu o voință separată de Dumnezeu, capabilă să aleagă altceva decât a creat El. După cum am spus, așa s-a născut eul: din credința că păcatul e posibil.
Ei mușcă din fructul oprit și primul lucru pe care îl fac după aceea este să se privească – de data aceasta se simt rușinați și se acoperă. Își pun frunze de smochin în jurul organelor sexuale, un gest ce devine apoi expresia vinovăției pe care o simt amândoi. Își dau seama că au făcut ceva păcătos, goliciunea trupurilor lor devenind simbolul păcatului. Acesta trebuie apoi apărat, un lucru care le exprimă vinovăția.”
Kenneth Wapnick – ”Introducere generală la cursul de miracole”
Citatul zilei
 
”Noul cui se va înfige de 1 mm, de exemplu, în timp ce vechiul va ieși tot de 1 mm. La fiecare nouă lovitură de ciocan, adică la fiecare nouă sugestie, se va înfige mai mult cuiul cel bun și va ieși mai mult cuiul cel rău astfel încât, după un oarecare număr de lovituri, instinctul rău va fi înlocuit de cel bun. Această substituire fiind făcută pacientul va fi vindecat.”
Emil Coue – ”Autosugestia”
Stimate cititorule, îți mulțumesc pentru că și astăzi ai acordat atenție acestui mesaj. Îți urez să îl folosești cu răbdare, înțelepciune și perseverență pentru a reuși să îți creezi un viitor minunat.
Ce poți face mai departe?

1. Poți rămâne doar cu parcurgerea acestui mesaj, ca pe ceva frumos în viața ta. Și atunci vei trăi la fel ca și până acum, la care adaugi puțină frumusețe.

2. Poți aplica singur ceea ce citești în aceste mesaje. Zilnic. Și atunci, garantat, viața ta va deveni mai bună.

3. Poți decide să lucrăm împreună o perioadă, până când îți creezi un obicei zilnic, sănătos. Și atunci rezultatele tale vor fi cele mai bune. Lasă-mi un comentariu mai jos.


Pe mâine!
Gabriel Katona
Namaste!
P.S. Îți urez o zi și un viitor cu miracole! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.